Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pokazy je¼dzieckie i treningi w po³udniowej wielkopolsce
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Zwierzêta > Treningi konne
MysticsDream
Witam serdecznie historyków, hobbistów, zapaleñców, koniarzy i wszystkich forumowiczów! : )

Pozwolê sobie od razu przej¶æ do sedna sprawy. Szukam grupy rekonstrukcyjnej paraj±cej siê je¼dziectwem, kaskaderów konnych zajmuj±cych siê tresur± i pokazami, b±d¼ wszelkiej tego typu organizacji. W celu? Chêtnie pomogê przy rekonstrukcjach, pokazach i wystêpach w formie luzakowania. Nieodp³atnie. Strój mam XIIIwieczny, ale jestem w stanie dostosowaæ siê do wszelkich kryteriów. Najlepiej gdyby by³ to teren po³udniowej wielkopolski, b±d¼ mu zbli¿ony.

By³abym wdziêczna choæby za informacje o takowej grupie w okolicy : )

Pozdrawiam serdecznie,
MysticsDream
jasmin
CYTAT(MysticsDream @ 21:37 01.08.2012) *
Witam serdecznie historyków, hobbistów, zapaleñców, koniarzy i wszystkich forumowiczów! : )

Pozwolê sobie od razu przej¶æ do sedna sprawy. Szukam grupy rekonstrukcyjnej paraj±cej siê je¼dziectwem, kaskaderów konnych zajmuj±cych siê tresur± i pokazami, b±d¼ wszelkiej tego typu organizacji. W celu? Chêtnie pomogê przy rekonstrukcjach, pokazach i wystêpach w formie luzakowania. Nieodp³atnie. Strój mam XIIIwieczny, ale jestem w stanie dostosowaæ siê do wszelkich kryteriów. Najlepiej gdyby by³ to teren po³udniowej wielkopolski, b±d¼ mu zbli¿ony.

By³abym wdziêczna choæby za informacje o takowej grupie w okolicy : )

Pozdrawiam serdecznie,
MysticsDream

Szukaj: Marek Hilgendorf, Poznañ;
MysticsDream
Dziêkujê za jakikolwiek odzew w tej sprawie no i dziêkujê za namiary ; )
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.