Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: bankomat na Grunwaldzie
> Inne > Kalendarium 2012 > Grunwald 2012
Kakofonix
Hej,
w tym roku nie mog³em uszczê¶liwiæ rzemie¶lników zakupami, gdy¿ skoñczy³a siê mi gotówka, a najbli¿szy bankomat w Olsztynku. To te¿ by³ problem wielu innych osób.

Czy da³oby siê co¶ zrobiæ, aby w przysz³ym roku który¶ z banków wystawi³ przeno¶ny bankomat?

Pozdrawiam, Andrzej
Grzyp
Zdaje siê, ¿e w którym¶ ze sklepików mo¿na by³o p³aciæ kart± oraz wybieraæ gotówkê z konta, tak jak w supermarketach.
Marta K.
S±dzê ¿e mówisz o sklepie w Stêbarku (tym przy rondzie). Mo¿na tam by³o wyci±gn±æ do 200z³ (ale pani co¶ tam mrucza³a ¿e karta musi mieæ tak± funkcjê).
Viator
No ale to jest bardzo celna propozycja; bankomat którego¶ z wiod±cych banków, umo¿liwiaj±cy równie¿ wyp³aty obcokrajowcom i obs³uguj±cy mo¿liwie szerokie spektrum kart w ró¿nych standardach to co¶ o co a¿ siê prosi na, by³o nie by³o, miêdzynarodowej imprezie. Trzeba to dopisaæ do >listy ¿yczeñ< ...
Sowa
trzeba to zaproponowaæ bankowi, ot tyle
Patryk
Temat znany, próbowali¶my ju¿ w tym roku postawiæ bankomat na Polach Grunwaldzkich ale ¿aden z okolicznych banków nie by³ tym zainteresowany. Na jesieni ruszamy z tematem ponownie i w przysz³ym roku problem powinien byæ rozwi±zany smile.gif .
Patryk - Muzeum Bitwy pod Grunwaldem
Kuba_
Bankomat? Sprawê rozwi±¿e wprowadzenie czytników kart p³atniczych przy stoiskach kramowych old.gif w najsk±pszych skleplikach-warzywniakach p³aci siê tak± od 20 z³, wiêc co dopiero kramy grunwaldzkie, ¿eby nie rzec rycerskie hipermarkety, gdzie cz³owiek kilkaset z³otych zostawia i do których w sumie powinno siê z wózkami wchodziæ bigsmile2.gif
Uther32
Dla ma³ych banków spó³dzielczych atywnych lokalnie to mo¿e byæ problem. Wiem, ¿e od kilku lat zaintersowany tego typu imprezami jest PKO BP (z prezesem Jagie³³o notabene). Dla takiego banku ustawienie stoiska z hostessami i bankomatu to nie problem. Bank pewnie móg³by z ³atwo¶ci± staæ siê sponsorem ca³ej bitwy ale z tego co wiem nie ³atwo w tej kwestii dogadaæ siê z wieloma organizatorami. Jako pracownik podpytam jak mo¿na skombinowaæ taki bankomat.

Pozdrawiam,

R.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.