Temat jak co roku przydatny.
Po turnieju 5na5 znalaz³em sporo elementów uzbrojenia. Prawie wszystkie znalaz³y swoich w³a¶cicieli jeszcze na grunwie. Pozosta³ mi jedynie jeden miecz jednorêczny. Jest charakterystyczny wiêc w³a¶ciciel nie bêdzie mia³ problemów z opisaniem go. kontakt proszê kierowaæ na priv
W czasie sobotniej uczty przy ognisku Smoczej Kompanii, kto¶ zgubi³ ³adny pasek zdobiony charakterystycznymi nabijkami oraz bardzo char. koñcówk±. Kontakt na priv lub z kimkolwiek z naszej ekipy.
Poszukujê ma³ego buzdyganu. Drewniany trzonek, drewno nie malowane, waga poni¿ej 1kg.
Hej,
po 21 vs 21 mam buzdygan (Damian, pasuje do Twojego opisu), toporek, dwa okr±g³e naramienniki i dwie tarczki na rêkawice
Na prv poproszê o wskazanie metod odbioru
Solo
w pi±tkow± noc od pasa, odpia³ mi siê 25cm nó¿ z pochw±, w drodze z Podolskiej do WM. Nó¿ znanego rzemie¶lnika, starannie i estetycznie wykonany, pochwa z krótkim rzemieniem. Znam ten nó¿ doskonale i nie pomylê z ¿adnym innym. Przewidujê nagrodê.
Hej, gdzie¶ zgubi³em mój no¿yk, ok 23 cm., oprawiony w drewnian± rêkoje¶æ, i w skórzanej pochewce koloru jasno br±zowego, zgubi³em najprawdopodobniej gdzie¶ przy wyj¶ciu z obozu Wlk. mistrza, albo ko³o areny, przynajmniej tak mi siê wydajê.
A piszê jeszcze w imieniu kumpla, któremu zgubi³ siê gdzie¶ kaptur w kolorze ciemnej zieleni, wycinany w zêby, a na tych zêbach mia³ du¿o dzwoneczków.
A ja posia³em gdzie¶ jaskrawo pomarañczowy portfel w czarnej saszetce, w ¶rodku by³y dokumenty i karty na nazwisko Ka¼mierczak.Karty i dowód ju¿ poblokowa³em ale zale¿y mi na zdjêciu mojej mi³ej które mia³em w ¶rodku.NAGRODA!!!!
Pewnego dnia podczas Dni Grunwaldu znalaz³em w którym¶ z Obozów telefon.
Ijon
Przy palenisku w ¶w Jerzym znalaz³em no¿yk do jedzenia - bez pochwy, w³a¶ciciela proszê o kontakt na priv.
a ja znalaz³em pod ³awkami na których siedzieli walcz±cy na pi±tkach kufelek podpisany "dobko" le¿a³ sobie samotnie w trawie to przytuli³em.
Witam!
Niestety zgubi³em na grunwie telefon, a dok³adniej sony ericsson xperia 8 oraz sakiewkê czarna z bia³ymi frêdzlami a w ¶rodku by³a blacha na wyj¶cie w pole;p
z góry dziêki za pomoc.
pozdrawiam
Jakub
Zgubiony zosta³ mi drewniany kufel z inicja³ami "JB" od spodu, po pi±tkach przy pitstopie tego bli¿ej wiaty.
Na kramach w sobotê po bitwie (lewa prostopad³a odnoga - tam gdzie Tentorium, okolice kramów naszych wschodnich s±siadów z bi¿uteri±, sprz±czkami itp.) od paska odwi±za³ siê no¿yk z drewnian± rêkoje¶ci± w t³oczonej pochwie z br±zowej skóry na grubym rzemieniu, d³ugo¶æ ok. 25 cm. Pod³o¿e przeczesywane by³o kilkakrotnie tu¿ po zauwa¿eniu braku no¿a, ale bezskutecznie. Za wszelkie informacje bêdê bardzo wdziêczna.
Znaleziono we³niany kaptur gremlin w Goñczej, szczegó³y: elmonsterka@gmail.com
Hej! Zgubi³em na bitwie/po bitwie stalow± hartowan± opachê. Owaln±, lekko wygiêt±, cztery dziurki nawiercone, para na dole i u góry. Dla znalazcy miodek czeka w mojej piwniczce ;)
Znajomy zgubi³ telefon gdzie¶ w Podolu. Znalazce proszê o kontakt.
Salve Fratres!
W czwartek zapewne kto¶ na szczê¶cie zaopiekowa³ siê rêkawicami ale do tej pory niestety nie odniós³.
http://www.mardinus.home.pl/oferta/oslony_rak_01.php?id=193 dok³adnie ten sam model tylko ¿e nie ze stali sprê¿ynowej. Dla znalazcy sowita nagroda.
Pozdrawiam Grzegorz
Szymon z Gdañska vel. ¦wiñski Ksi±¿e
S³uchajcie czy przypadkiem kto¶ nie przygarn±³ 2 taszek metalowych na wjoskowych rzemieniach ? Oraz jednej skórzanej ? Podczas przegrupowywania siê spod p³otu za lo¿e dam zginê³y mi.
Szymon widzia³em tarczki w sk³adzie rzeczy znalezionych w lo¿y dam. Byæ mo¿e by³y tam tez twoje. Rozmawiaj z orgiem 5vs5
Pozdrawiam Grzegorz
CYTAT(£azarz @ 22:58 17.07.2012)
Salve Fratres!
W czwartek zapewne kto¶ na szczê¶cie zaopiekowa³ siê rêkawicami ale do tej pory niestety nie odniós³.
http://www.mardinus.home.pl/oferta/oslony_rak_01.php?id=193 dok³adnie ten sam model tylko ¿e nie ze stali sprê¿ynowej. Dla znalazcy sowita nagroda.
Pozdrawiam Grzegorz
Grzegorz,
jeden komplet znalzeionych rekawic przekazalem do Kamyka (jest w tej chwili z nim kontakt utrudniony ale prawdopodobnie bede do odbioru w Owidzu). Mialy dosc charakterystyczny kolor skory...
Witajcie,
W czasie bitwy wsrod publiki (naszej) jeden z Finow zgubil noz. Siedzacy za nim twierdzili ze ktos go zabral do Orgow ale jakos nie widac go u nich. Szczesliwego znalazce uprasza sie o podzielenie sie szczesciem
Siemano
Jak w temacie zagubi³em
ze wzglêdu na moja sytuacjê grunwaldzk± nie mia³em mo¿liwo¶ci samemu spakowaæ siê i zabraæ wszystkich rzeczy .
W obozie Pomezanki i/lub Zachodniopomorskiej zagubi³em :
1. czarno / srebrn± ¶rednij wielko¶ci
sziszê o tytoniach nie wspominam mniejsza o nie ;)
2. No¿yczki grube du¿e czarne (zwyk³e nie medevialne) z takimi z±bkami poni¿ej ostrza
3. Okulary ca³e czarne przeciws³oneczne takiego lansiarskie pseudo RayBany dla peda³ów ;)
Reyu...a mo¿e to by³a taka poka¼na Finka :P
Hej,
ja w dniu bitwy zgubi³am swoj± ukochan± mosie¿n± branzoletkê z oczkiem
(
zdjêcie poni¿ej
Kto¶ co¶ o niej wie? Bardzo mi na niej zale¿y
Miodek dla znalazcy!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.