Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Nabór do Dru¿yny Rycerskiej Ziemi Chêciñskiej
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
luis990
Chor±giew Ferro Aquilae og³asza nabór. Wszystkich zainteresowanych wst±pieniem do dru¿yny serdecznie zapraszamy na cotygodniowe treningi, które odbywaj± siê w ¶rody o godz. 17.30 na terenie ZSO, pod adresem ul. Kielecka 20 w Chêcinach. Przed przybyciem na trening nale¿y siê skontaktowaæ z Piotrem ( tel. 794575513) lub z Krzysztofem ( tel. 885528154).
Zajmujemy siê odtwarzaniem dorobku epoki ¶redniowiecza, a dok³adniej lat 1360-1410. Prowadzimy treningi szermierki, ³ucznictwa oraz tañca dawnego.
Je¶li interesujesz siê ¶redniowieczem, chcesz rozwijaæ swoje umiejêtno¶ci, pog³êbiaæ wiedzê i spêdzaæ czas w doborowym towarzystwie to zasil nasze szeregi! smile.gif
Indar
A tak z czystej ciekawo¶ci spytam - jak sie ma dawny chêciñski pomys³ o którym mowa by³a tu:
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=20...mp;hl=ch%EAciny
Przepraszam ¿e za¶miecam temat, ale interesuje mnie co s³ychaæ w Chêcinach
luis990
Co do projektu to dru¿yna powsta³a. Liczy³a jakie¶ 20 osób... Osta³a siê tylko jedna.
Kilka osób do³±czy³o, w tym równie¿ i ja. W tej chwili jest nas dos³ownie garsteczka. No i staramy siê powoli rozwijaæ.
Pieni±dze by³y du¿e, niestety zosta³y zmarnowane, wydane bez pojêcia. Wiêkszo¶æ sprzêtu jest nieu¿ywana.
My¶lê, ¿e poniek±d zaspokoi³em twoj± ciekawo¶æ.

Pozdrawiam
Piotrek

P.S. Nie jeste¶my "sta³± ekspozycj±" na zamku.
Indar
Tak, dziêkujê. Nie mia³em pojêcia ¿e wywodzicie siê w³a¶nie z tej grupy.
Swego czasu by³o o tym g³o¶no, a ¿e pomys³ by³ bardzo innowacyjny to ciekawi³o mnie jaki by³ tego fina³.
luis990
Witam

Chcia³bym zakomunikowaæ wszystkim zainteresowanym, ¿e w czwartek 18 pa¼dziernika w CIT "Niemczówka" odbêdzie siê spotkanie cz³onków dru¿yny. Start o godzinie 17.

Serdecznie zapraszam wszystkich chêtnych i pozdrawiam
Piotrek
luis990
Od najbli¿szej ¶rody tj. 14 XI rozpoczynamy treningi w Szkole Podstawowej w Chêcinach.
Bêd± one odbywa³y siê co ¶rodê o godz. 17:30. Wszyscy chêtni s± mile widziani.

Sala jest darmowa, bez sk³adek. Adres: Chêciny, ul. Kielecka 20.
miodomi³
witam !

Czy treningi aktualne ?? Mieszkam w Kielcach mam pe³ny sprzêt i chêtnie wpad³ bym do was zobaczyæ co porabiacie smile.gif
Sindbad
A wczesny mo¿e u was potrenowaæ?Jak wygl±daj± treningi?
luis990
Oczywi¶cie go¶cie na treningach mile widziani.
Najbli¿szy trening w ¶rodê 6 lutego o godz. 17.
Podajê równie¿ numer do mnie: 794 575 513

Pozdrawiam
Piotrek
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.