Hej,
Przepraszam za brak odpowiedz - ale Grunwald
Oczywi¶cie jest to dodatek u³atwiaj±cy (a nie umo¿liwiaj±cy) u¿ytkowanie forum. Jednak mimo ze u¿ywa³em tabletu przez rok, teraz g³ównie komórki (g³ównie Opera Mobile) dalej nie chce mi sie pisac na forum w ten sposób (czytam maila z powiadomieniem - odpisywanie zostawiam do czasu az bede przy komputerze) - tak jak teraz, bêd±c na wyje¼dzie.
TapaTalka u¿ywam z forum XDA (development ró¿nych mobilnych rzeczy) i bardzo sobie chwale - dlatego tez pomy¶la³em o FREHA.
Co tak naprawdê robi Tapatalk?
- formatuje tresc by latwo sie czyta³a, obcina wiêkszo¶æ podpisów, ¶ciska cytaty etc.
- pilnuje powiadomieñ (moga byc rozdzielne od ¶ledzenia w±tków na forum)
- transmisja jest okrojona (bo jest to plugin po stronie forum - a nie tylko klient) do tego co niezbedne i o ile mam transfer danych na komorce bez zadnych ograniczeñ - to w miejscach takich jak rzeczony grunwald (gdzie ledwo dziala transmisja glosowa czasami) - ma to znaczenie
- ostatecznie (dla mnie) sposob odpisywania na posty jest przyjazny (cala masa dodatkow w forumularzu FREHA nie ulatwia tego na malym ekranie)
To chyba tyle. Ciezko powiedziec na ile jest to "must have" - tym bardziej ze aplikacja jest dla klientow platna (jednak skoro jest to juz "standard" - sa tez darmowe alternatywy) - wydaje mi sie ze jest to po prostu kolejne, ewolucyjne rozszerzenie funckcjonalnosci forum.