Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: poszukujê s³owiañskiej dru¿yny w Warszawie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
tobas1
Przepraszam za zak³adanie kolejnego takiego tematu ale mam absolutnie zero wiedzy na temat grup rekonstrukcyjnych a jednocze¶nie widzê ¿e to co¶ dla mnie i bêdê musia³ przez to kupiæ co¶ kosztowenego kole¿ance która mi ten ¶wiat pokaza³a smile.gif

Przejrza³em wg. sugestii z przyklejonego tematu 'Wielki Spis' który poda³ wrêcz kilkadziesi±t dru¿yn w okolicach Warszawy ... i tu siê zaczê³y moje schody - bo nie mam zielonego pojêcia jak ustaliæ która z grup dzia³a prê¿nie, która jest najwiêksza, czy najbardziej przyjazna dla pocz±tkuj±cych a która umiera lub ju¿ umar³a. Bo kiedy zacz±³em sprawdzaæ adresy stron www dopiero przy 8mej grupie trafi³em link do faktycznie istniej±cej strony! a wszystkiego uda³o mi siê odwiedziæ zaledwie 3. czy to znaczy ze pozosta³e dru¿yny to widma? czy po prostu strona www nie jest tak naprawdê do niczego im potrzebna?

Proszê podpowiedzcie jak±¶ grupê w której znajdzie siê miejsce dla kogo¶ z g³êbokim zami³owaniem historii i chêci± do nauki ale te¿ zerowa wiedz± na temat dzia³ania i funkcjonowania w grupach rekonstrukcyjnych. Preferowa³bym wieki wczesne i raczej nie epoki bazuj±ce na broni palnej
Pozdrawiam i z góry dziêkujê nawet za najmniejsz± sugestiê
krecik_77
Dru¿yna Grodów Czerwieñskich ma oddzia³ w Warszawie.

Tu masz namiary: Kontakt do Grodzian
Lilia
Np..my;) Mazowiecka Dru¿yna Wojów WELES

weles.org.pl - b±d¼ te¿ szukaj nas na FB smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.