Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: II Fest. Kultury Rycerskiej i Szlacheckiej --> 4-8 sierpn
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Robert Bagrit
Zapraszam Frehowiczów do zamieszczania komentarzy odno¶nie tej imprezy.
Mam nadziejê, ¿e w nied³ugim czasie równie¿ organizator tej¿e imprezy zamie¶ci tu szersze informacje.

Zapraszam do dyskusji
Mayris
Witam.
Wiêcej informacji znaldziecie na http://www.festiwalrycerski.friko.pl, wiêc nie bêdê opisywa³ tego co tam jest.
Pozdrawiam.
Mayris
W±¿ w Trawie
Witam
Czy kto¶ z Warszawy wybiera siê na t± imprezê? Je¿eli tak, a nie ma w³asnego ¶rodka transportu, to mo¿e sie zabraæ z nami. Prawdopodobnie 3 miejsca wolne + Miejsce na troche sprzêtu.
Kontakt 508797305 - Pawe³
Kto pierwszy ten lepszy!
Ania ¯uk
Lorica serdecznie dziêkuje organizatorom za wspania³± imprezê! Ci, którzy zrezygnowali z przyjazdu mog± ¿a³owaæ! Swobodna, mi³a atmosfera, bez napiêæ i nacisków, mili i troszc±cy siê gospodarze. No i przedpo³udnia spêdzane nad jeziorem smile.gif Mamy nadziejê, ¿e impreza bêdzie siê rozkrêcaæ z roku na rok i znów bêdziemy mogli przyjechaæ do £agowa z nowymi przedstawieniami!
Gollum
a namiot kto dostal? bo jak wy to to moze poprosicie dziewczyny by na nim freski trzasnely;)
Ania ¯uk
No niestety, g³osuj±ce bractwa zadecydowa³y inaczej icon_sad.gif
Kafar
W imieniu Bractwa i swoim, dziêkuje serdecznie organizatorom za zaproszenie. Bawili¶my siê ¶wietnie, poczynaj±c od walki na gumowe korbacze devil.gif po oczyszczaj±ce k±piele w przecudnym jeziorku. Mam nadzieje ¿e, impreza odbêdzie siê za rok, przyjedzie wiêcej bractw i bêdziemy siê bawiæ jeszcze lepiej ni¿ teraz!
P.S
Mam nadzieje ¿e w przysz³ym roku dostaniemy zaproszenie, a nasz taniec na murze zostanie puszczony w niepamiêæ
P.S. 2
Ze wzglêdu na ma³± liczbê chêtnych, w przysz³ym roku, nasz cennik zostanie obni¿ony z 5z³ na 4z³ bigsmile2.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.