Bardzo prosi³abym pana Szamana o zaprzestanie wymy¶lania historyjek
Nie znasz mnie, ja nie znam Ciebie wiêc zbastuj cz³owieku. Prawda? jest takie powiedzenie "prawda jest jak....ka¿dy ma swoj±". Wysy³anie do mnie PW te¿ jest bardzo potrzebne. Pieni±dze zosta³y przelane, skan dowodu wp³aty równie¿, godzinê temu (to przykre i straszne, ¿e pieni±dze wys³ane na poczcie nie dochodz± w 5min na konto odbiorcy, fakt. Tylko, ¿e, czosnek, ka¿dy o tym wie, pan Szaman chyba niekoniecznie). Straszenie "..a wtedy bêdziecie t³umaczyæ siê oboje.." te¿ mega, u¶mia³am siê! Cz³owiek nigdy ze mn± nie pisa³/gada³, nie ma pojêcia kim jestem ale jak ju¿ robiæ jazdê to na ca³ego, sio na policjê(" Kobieta mnie bije...!", przepraszam, nie mog³am siê powstrzymaæ
). Tak, nigdy nie dzia³ali¶my w rekonstrukcji, te wszystkie lata nam siê po prostu przy¶ni³y!!! Panie Michale, czas siê obudziæ
Nie ¿yczê sobie wiêcej wypisywania o naszym "fikcyjnym tworze" bajeczek wziêtych z kosmosu(swoj± drog± ciekawe sk±de¶ to pan wzi±³...fikcyjny twór...nie¼le, nie wiedzia³am, ¿e pakujê pieni±dze, energiê i czas w czarn± dziurê, której nie ma- bo tak powiedzia³ wszechwiedz±cy pan Szaman
)
Absolutnie nie pozdrawiam.