Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pytanie
> Ubiór i dodatki > Ubiory renesansowe i barokowe > Mêskie ubiory renesansowe i barokowe
therion94
Czy z futra bia³ego lisa mo¿na zrobiæ fajny ko³pak? Posiadam takiego i zadajê sobie takie pytanie... Podpowie mi kto¶ ... I jak?
Jarl Ragnarr Thoresen
Cze¶æ.

Futrzane otoczki ko³paków by³y bardzo popularne.

Choæ z lisa, ja na Twoim miejscu, zrobi³bym pelerynkê.

Doszyj wokó³ ko³paka.

I na przysz³o¶æ, precyzuj nazwê tematu, bo "Pytanie" to mo¿e i dotyczyæ, jak czêsto dostajesz kopa w czosnek o kulistych kszta³tach Robi siê niepotrzebny burdel a¿ mi siê dun w kieszeni otwiera.
therion94
CYTAT(Jarl Thoresen @ 13:24 27.05.2012) *
Cze¶æ.

Futrzane otoczki ko³paków by³y bardzo popularne.

Choæ z lisa, ja na Twoim miejscu, zrobi³bym pelerynkê.

Doszyj wokó³ ko³paka.

I na przysz³o¶æ, precyzuj nazwê tematu, bo "Pytanie" to mo¿e i dotyczyæ, jak czêsto dostajesz kopa w czosnek o kulistych kszta³tach Robi siê niepotrzebny burdel a¿ mi siê dun w kieszeni otwiera.

Tyle ¿e WIESZ ? ¯E JA WIEM jak siê robi ko³pak i ¿e nadaje sie tylko do obszycia. Mi chodzi o to czy macie jakie¶ pomys³y jak go wykonaæ ? Bo ja nie:(
Szlachcianka z sascianka

Tyle ¿e WIESZ ? ¯E JA WIEM jak siê robi ko³pak i ¿e nadaje sie tylko do obszycia. Mi chodzi o to czy macie jakie¶ pomys³y jak go wykonaæ ? Bo ja nie:(
[/quote]
A Drazkowska i M Grupa ci w pomoc - tam sa kroje.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.