Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Web Attack wg Norton Security
> Inne > Propozycje i uwagi
Bogumi³
Dzisiaj wchodz±c na FREHA wyskoczy³o mi co¶ takiego (za³±cznik).

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik

Marianus
Witam,

Co¶ w tym jest bo 3 razy wchodz±c w pracy z nowego kompa (ma ju¿ Windê 7) zainfekowa³o mi komputer wirusem. Wyskoczy³ komunikat o zagro¿eniu i zainstalowa³ siê "anty-wirus" skanuj±cy komputer. Nastêpnie ¿±da³ wykupienia p³atnej subskrypcji i blokowa³ ka¿dorazow± próbe po³±czenia siê z netem za pomoc± Win Explorera ...

Z tego powodu bêd±c w robocie nie wchodzê na Freha angsad.gif

pzdr M.
Indar
Problem jest znany - staramy siê go rozwi±zaæ.
maeve
Oby jak najszybciej, bo mi Awast za ka¿dym razem mówi, ¿e Freha podrzuca ¶winiê trojañsk±....Znaczy konia devil.gif
Indar
Proszê o informacjê jak sprawa ma siê obecnie - zidentyfikowa³em podejrzane pliki ale nie wiem czy to wszystko.
Piotr Abdul Vihuelista
Dzi¶ jak wszed³em na FREHÊ to nie dosta³em komunikatu o ataku wiêc chyba zagro¿enie zosta³o wyeliminowane.
Indar
Czyli problem rozwi±zany, czy te¿ mo¿e komu¶ co¶ dalej wyskakuje? Znaczy informacja o wirusie, nie co¶ innego smile.gif

Krzychu
CYTAT(Indar @ 23:37 10.06.2012) *
Czyli problem rozwi±zany, czy te¿ mo¿e komu¶ co¶ dalej wyskakuje? Znaczy informacja o wirusie, nie co¶ innego smile.gif

Choæby dzisiaj w nocy co¶ mi wyskoczy³o, ale zignorowa³em, bo przywyk³em ¿e co¶ wyskakuje... Bdê zwraca³ uwagê nastêpnym razem
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.