Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Witamy
> Prywatne Inicjatywy > Grupa Wschodnia
brat Bule
Witamy wszystkich tych którzy byli u nas w obozie wschodnim, oraz tych którzy dopiero zamierzaj± zmieniæ stronê. Podforum to powsta³o po to aby zebraæ w jednym miejscu osoby odtwarzaj±ce co¶ innego ni¿ chrze¶cijañski zachód.
Misza
Co my¶licie o tym aby stworzyæ ciê¿kozbrojn± czê¶æ hufca ?? My z kubusiem bêdzie my próbowali siê przygotowaæ ju¿ na przysz³y rok.
Teyrnon
Of kors. Ciê¿kozbrojna piechota koczownicza to podstawa ka¿dej dzikiej hordy;) A tak zupe³nie na powa¿nie, s± ludziki którzy w przysz³ym roku (mo¿e nawet w tym) bêd± mieæ sprzêt adekwatny pod Ciê¿kozbrojnego. smile.gif
Kichigai
Mo¿e i XVI wieczna...Ale Japonia ju¿ na Was czeka smile.gif..Czy siê o¶mielicie na kolejny atak??smile.gifsmile.gif

Brawo ch³opaki ¶wietna inicjatywa..smile.gif
£azarz
Salve Fratres!

Ciê¿ka na XIII - miodek smile.gif mam nadzieje ¿e wam to wyjdzie. Wiem ¿e Mumin z Misz± rozmawiali na ten temat z Adaskiem (UA dla tych co nie wiedz±). Mo¿e dziêki wam i innym wróca dawne ostre buhurty na Czersk wzorem dawnej I³¿y z lat 2004-2006

Pozdrawiam Grzegorz
Kichigai
E, a mo¿e kiedys jaki¶ zlot takich grup bardziej na wschód??
brat Bule
Mo¿na by zrobiæ jak najbardziej, ale pewnie dopiero w przysz³ym roku. Co siê odwlecze to nie uciecze smile.gif.
Kichigai
No no...W tym sezonie ju¿ raczej nic takiego by siê nie uda³o...Ale rozkminê mo¿na lekk± zrobiæ..Na przyk³adm mo¿na pomy¶leæ nad jakim¶ miejscem..Czy formu³±..Bardziej turniejowe rzeczy, czy bardziej bez publiki etc smile.gif
Kichigai
Co¶ przycich³o..Mam nadziejê, ¿e nie umar³o smile.gif
Saren
CYTAT(Kichigai @ 18:33 09.11.2013) *
Co¶ przycich³o..Mam nadziejê, ¿e nie umar³o smile.gif

nie, fejsbuk.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.