Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Znalezione-Zaginione na BN2012
> Prywatne Inicjatywy > Bitwa Narodów
Szymon z Gdañska vel. ¦wiñski Ksi±¿e
Witam temat jak widaæ.

Mi osobi¶cie zagin±³ czarny ceramiczny buk³aczek z korkiem w ¶rodku by³ izotonic. Ale w ferworze zmian zosta³ gdzie¶ pozostawiony przy szrankach pó¼niej go nie odnalaz³em.

Kolejn± rzecz± jest kciuk stalowy do¶æ poka¼ny. S³ysza³em ¿e kto¶ zbiera³ czê¶ci w czasie walk. Mo¿e kto¶ znalaz³ ?

Pozdrawiam
Hoorn
Mnie urwali naramiennik okr±g³y podbity skór± czarna wycinan± w kwiatek z widocznym wyklepanym wgniotem :D
Mighty Gacek
Mi wsi±k³y naramki ³ezki hartowane...AMBA
Daria Malinowska
Zgubi³am mosiê¿n± ³y¿kê od Lorifactora . Znalazcy postawiê mioda .
Marta K.
Zgin±³ mi kaptur damski, otwarty, granatowy z bordow± podszewk± (we³na-we³na) oraz no¿yk - ciemno-drewniana r±czka i dziwerowane ostrze.
siostrzyczka
oj... temat zwie siê zaginione-znalezione, ale widzê, ¿e póki co same zaginione siê tu posty pojawiaj±... powodzenia w poszukiwaniach
Dentysta
Przy naszym ognisku kto¶ zostawi³ okr±g³y, malutki (15 cm ¶rednicy) buk³aczek skórzany
Jarl Ragnarr Thoresen
Kaptur kolczy, pikowany i habit bia³y. Widzia³ kto¶?
Hub
Marta, kapturek otwarty zosta³ przy naszym ognisku, potem wisia³ na moim odci±gu 2 dni, na koniec go wziê³y dziewczyny z Reihla chyba
Marta K.
Super, dziêki wielkie za info smile.gif
Krzysiek Boroñ
Znalaz³em komplet biesiadny smile.gif
Maj
Drugiego dnia przy ognisku pod naszym namiotem Cipu¶ zgubi³ MÓJ przepiêkny kufel z kamionki o przekroju kwiata. Jestem do niego bardzo przywi±zana, bo jakie¶ pó³tora roku czeka³am ¿eby zebra³o siê 30 chêtnych na wypalanie tej cholernej kamionki, uczciwemu znalazcy moge podaæ namiary producenta i wyhandlowaæ naprawdê ko¿ystny rabat :D

Marcin Waszkielis
Zgubi³em okulary przeciws³oneczne, calutkie czarne. Bardzo jesetem do nich przywi±zany emocjonalnie.
Emil z Gi¿ycka
Czerwona bluza adidasa, ze s³otymi paskami.
Jarl Ragnarr Thoresen
Moja luba znalaz³a dwie pary czerwonych stringów, rozmiar uniwersalny, koronkowe. ass.gif
jarzyn
Ja mam kilka fantów. Okularów niestety nie znalaz³em. Czerwon± bluzê(pewnie Ediego) mam, na polu znalaz³em jak±¶ blaszkê, która mo¿e byæ kciukiem. Mam jeszcze kilka innych ciuchów, jak nie ustalê czyje to, w¶ród ludzi którzy u mnie mieszkali, wrzucê info tutaj. Ale to dopiero jutro jak wrócê do domu.
G¿ego¿
z nam kto¶ zabra³ dwie tyczki do namiotu w nocy z niedzieli na poniedzia³ek, i to zdecydowanie nie by³o ¶mieszne bo ich nie odda³
Czarna_Anka
W czwartek ju¿ przy wyje¼dzie z pod ogniska zagin±³ du¿y metalowy widelec z drewnian± ukruszon± r±czk±. By³ na nim serek - wiêc temu kto siê poczêstowa³ ¿yczê smacznego, ale widelca chêtnie bym odzyska³a.
Zió³ko
Z okolic naszego ogniska po jednym z wieczorów zaginê³y: prosty kubek cynowy (pojemno¶æ ok. 1 szklanki), ciemnobr±zowa kamionkowa butelka z uszkiem oraz torba z rzeczami jednego z ch³opaków (komórki, apteczka pierwszej pomocy, co¶ tam jeszcze). Za wszelkie info bêdziemy wdziêczni.
Ryba
Mnie nie by³o, ale podobno zgubi³em siê.. icon_cool.gif
Alraris
A mi zaginê³a królicza ³apka z uciêtymi ¶rodkowymi pazurkami, czê¶ciowo pusta w ¶rodku. Te¿ by³am do niej przywi±zana (emocjonalnie). Pewnie t³um j± rozniós³ na czê¶ci... angsad.gif

Browar dla znalazcy.
Jarl Ragnarr Thoresen
Kole¿anka mojej luby znalaz³a:
- lew± rêkawicê klepsydrê, wyj±tkowo ciê¿k± - 8kg? Conan nas odwiedzi³? dunno.gif
- kijek do namiotu
- gruby karwasz skórzany z elementami mosiê¿nymi
- Mjolnir (m³ot Thora), du¿y, ciê¿ki i srebrny, na grubym ³añcuchu
- Nogawice pikowane, granatowe w reklamówce Media Markt
- drewniany kuferek zamkniêty na kluczyk, wypalone motywy ro¶linne i herb Templariuszy

Zgubi³a za¶ pelerynkê jedwabn±, purpurow±.

Info PW
Artur Brzychcy
CYTAT(Marcin Waszkielis @ 11:01 09.05.2012) *
Zgubi³em okulary przeciws³oneczne, calutkie czarne. Bardzo jesetem do nich przywi±zany emocjonalnie.

No nareszcie nie bêdziesz mi siê po chor±gwi szlaja³ w okularach bigsmile2.gif
Robert Szatecki
My¶lê ¿e ju¿ ma nowe:)
Marcin Waszkielis
mam zapasowe na szczê¶cie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.