Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Rzemios³a dawne
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
kowal ze zgierza
Witam. Jako,¿e jest to mój pierwszy postchcia³em powitaæ i pok³oniæ sie wszystkim.
Poszukuje kontaktu ze wszystkimi,którzy zajmujê siê rzemos³em rêkodzie³em dawnym
z £odzi i okolic w celu nawi±zania wspó³pracy.
Dziêkuje za odpowiedzi.
jasmin
Daj proszê jakie¶ wiêksze info do siebie. Gdzie masz warsztat, co robisz, czy zaczynasz, czy ju¿ z dziada pradziada tym siê zajmujesz, jaki¶ e-mal, www, facebook, cokolwiek. U³atwi na pewno kontakt.
kowal ze zgierza
Witajcie Warsztat mam w Zgierzu na Krzywiu niestety nie z dziada prdziada ale dopiero od czterech lat zajmujê siê kowalstwem i chcia³bym zacz±æ siê zajmowaæ odtwórstwem.W2010 by³em jako kowal w £êczycy i na ³ódzkej wiosce historycznej niestety na ostatniej.Mój e-mal;czarek.kowal@interia.pl
i www.kowalstwo-artystyczne.net.pl tel 609-891-100.To narazie na tyle. Pozdrawiam
jasmin
Przekierujê Ciebie do moich ch³opaków z pocztu ze Zgierza, kto¶ siê wkrótce skontaktuje:D
kowal ze zgierza
Z przykro¶cia stwierdzam ,¿e w ³odzi i województwie wystêpuje ca³kowity brak
jakich kolwiek rzemie¶ników.Szkoda
ua
CYTAT(kowal ze zgierza @ 17:16 18.05.2012) *
Z przykro¶cia stwierdzam ,¿e w ³odzi i województwie wystêpuje ca³kowity brak
jakich kolwiek rzemie¶ników.Szkoda

³oj a szkoda wystarczy poszukaæ na dzieñ dobry np. Lorifactor, z kowalstwa Puchatek a to dopiero pocz±tek:)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.