Wie kto¶ mo¿e jak dzisiaj posz³o ch³opakom w turniejach ?
Wo³ek wyszed³ jako pierwszy w grupie
Krzy¿ak wyszed³ jako drugi
Ja wyszed³em jako pierwszy
Gratulacje ch³opaki, trzymamy kciuki!
Jest gdzie¶ miejsce ze wszystkimi wynikami?
nie ma
z czego co mi mówiono
w 21 na 21:
polska vs usa ( 1 walka wygrana ->dzisiaj ma byæ druga walka)
polska vs ukraina przegrali
polska vs rosja przegrali
Hmmm, mnie mówili, ¿e z UA wygrali¶my.
no w tvp info byli ju¿, w tvn24 i w polsacie..
Ale oczywi¶cie w mediach furorê robi± rycerze z USA ;)
Trochê w sumie gupio, ¿e traktuj± to jako zwyk³y turniej rycerski nie podaj±c wyników zawodów, by³oby bvardziej pro ;)
Najgorsze ze nie ma na bierzaco wynikow.
Dzisiejsze 5v5 i wszyscy na wszystkich, piwko i stream, TO JEST SPORT a nie jakie¶ tam kanapeczki. Piêkne walki, uhh, ¿adne mecze nigdy mnie tak nie ekscytowa³y =D.
Polska zaje³a 3 miejsce w 21v21, W pojedynkach 1v1 Robert Szatecki oraz Marcin Waszkielis wyszli z fazy eliminacyjnej jako piersi w swoich grupach jako 2 z grupy wyszed³ równie¿ (o ile dobrze kojarzê) Mateusz Wnuk Lipiñski.W 5v5 Polska 1 oraz Polska 3 wysz³y z fazy grupowej zajmuj±c drugie miejsca w swoich grupach. Polska 2 zaje³a 3 miejsce w grupie i bêdzie walczyæ jutro w bara¿ach o wej¶cie do æwieræfina³u .
http://bnfest.pl/index.php?option=com_k2&a...d=1&lang=plwyniki,oraz kto z kim walczy 1 na 1
btw.
Walka Andrzeja Zmudy Trzebiatowskiego w profbojach z ukraiñcem prze³o¿ona na dzisiaj na co¶ ko³o godziny 20
czy kto¶ siê orientuje czy streaming na stronie bnfest.pl jest w³±czony czy ja ma co¶ nie tak z ustawieniami przegl±darki? a mo¿e mo¿na gdzie¶ indziej to obejrzeæ w sieci?
CYTAT(Pawe³ z Krosna @ 10:57 02.05.2012)
czy kto¶ siê orientuje czy streaming na stronie bnfest.pl jest w³±czony czy ja ma co¶ nie tak z ustawieniami przegl±darki? a mo¿e mo¿na gdzie¶ indziej to obejrzeæ w sieci?
Na Chrome dzia³a bez zarzutu w tej chwili
Za chwilê walczy Wo³ek z Lapikiem
no juz teraz wszystko elegancko ogladam choc bez g³osu. Nie wiecie co sie sta³o Wo³kowi? Co¶ powaznego?
Wygl±da³o jakby w jajca oberwa³, ale chyba wszyscy g³osu nie mieli....
CYTAT(Marek Hilgendorf @ 13:29 02.05.2012)
Wygl±da³o jakby w jajca oberwa³, ale chyba wszyscy g³osu nie mieli....
Bo oberwa³.lapik zdyskwalifikowany, wo³unio ¿yje i jutro walczy w fina³ach
A Robertowi jak posz³o? Bo musia³em wyj¶æ i nigdzie nie mogê znale¼æ wyników,....
Za co zdyskwalfikowali Lapika, i izraelskiego dowodce?
Lapika za r±bniêcie Wo³ka po genitaliach, a o izraelskim dowódcy nie s³ysza³em...
W³a¶nie trwa fina³ joustingu... kibicujê Zapa¶nikowi....ale dobrze, ¿e nie postawi³em kasy....
Dowódca grupy z Izraela dosta³ 2 ¿ó³te kartki za nieprzepisowe uderzenia. Drug± wczoraj wieczorem w trakcie pi±tek
Komentator: zawodnik rosyjski zosta³ przyglebiony :D
Polska 1 - Rosja 3 2:0
Polak otrzymuje ¿ó³t± kartkê, ale jak komentator powiedzia³: ale walczy³ jak umia³ :D
a z kim Wo³ek w finale bêdzie walczy³ jutro?
CYTAT(Adsumus @ 15:44 02.05.2012)
Komentator: zawodnik rosyjski zosta³ przyglebiony :D
Polska 1 - Rosja 3 2:0
Polak otrzymuje ¿ó³t± kartkê, ale jak komentator powiedzia³: ale walczy³ jak umia³ :D
dobre tez by³y okrzyki komentatora "S³awa Ukrajini!" Powinien jeszcze krzykn±c " Herojam S³awa!
szkoda ¿e konferansjerki nie robi Papa Górecki, bo ten duet prowadz±cy jest jaki¶ drewniany:P A znajomo¶c jêzxyków obcych tak wschodniego jak zachodniego troche kiepska.
Za chwilê 2ga runda staræ 21v21 :D!
@Pawe³ Z Krosna - rozumiem, ¿e sam lepiej poprowadzi³ by¶ tak wielk± imprezê ? Znasz oczywi¶cie rosyjski oraz angielski dobrze ? Imo robi± ¶wietn± robotê.
Swoj± drog±, ch³opaki ze stanów mnie zadziwiaj±, nawet podczas walki Ukrainy i Polski, stoj±c z ty³u za barierkami, prawie wszyscy mieli na g³owach he³my Oo
CYTAT(Jack @ 19:38 02.05.2012)
@Pawe³ Z Krosna - rozumiem, ¿e sam lepiej poprowadzi³ by¶ tak wielk± imprezê ? Znasz oczywi¶cie rosyjski oraz angielski dobrze ? Imo robi± ¶wietn± robotê.
Pisa³em tylko ¿e Krzy¶ Górecki jest od nich lepszy :P Swoj± drog± szacun dla nich ¿e daja rade ca³y dzieñ
Pawe³ - z ca³ym szacunkiem, ale nie znasz Rocha?
Lech Roch Pawlak vel Skorpion?
Roch Siemianowski.. Chyba wszyscy znaj± jego g³os :D
Gra³ Czarnego w Przy³bicach i Kapturach....
I pan z Telezakupów Mango. Papa i tak lepszy
Dla tych co jak ja nie ogl±dali:
http://bnfest.pl/index.php?option=com_k2&a...%9D&lang=plMarcin Waszkielis zosta³ Vicemistrzem ¦wiata w Pojedynkach Rycerskich (tak to siê chyba nazywa)!
Gratulacje!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.