Gdzie kupujecie blachê stalow± na he³my i p³ytówki w poznaniu? Kilka miejsc sprawdzi³em, ale oferuj± tylko w ogromnych arkuszach typu 1-2m x 1,5m, i to najchêtniej po kilka od razu, a na dobry pocz±tek wystaczy³oby mi np 0,5x1 czy 0,5x0,5... A na z³omach nigdzie blachy nie znalaz³em, przynajmniej nie w rozs±dnych grubo¶ciach...
Przy okazji tego, by nie zak³adaæ nowego tematu - jakie¶ pomys³y na porêczne, tanie kowad³o? Sprawdzony patent na szynê kolejow± odpada - na ¿adnym z³omie który odwiedzi³em nie przyjmuj± w ogóle takich rzeczy, wiêc nie maj± i mieæ nie bêd±.
Na chwilê obecn± Akrostal nie oferuje p³askowników ze stali sprê¿ynowej (tylko prêty okr±g³e) ani blachy czarnej w interesuj±cej mnie grubo¶ci - maj± tylko gatunkow±, a to ju¿ wychodzi za drogo.
Dzwoni³em do Multistali, ale to jest hurtownia, i w ogóle nie sprzedaj± osobom prywatnym, musia³bym mieæ firmê.
Konsorcjum stali chcia³oby mi sprzedaæ minimum 6 metrów blachy, a to "trochê" za du¿o jak na moje potrzeby, metr by mnie w zupe³no¶ci zadowoli³... P³askowników ze stali gatunkowych nie maj± na stanie, a gdyby mieli zamówiæ, to od razu na tony.
Do MAMET El¿bieta Olkiewicz nawet nie da siê dodzwoniæ, numer podany na stronie intrnetowej nie istnieje, a znalezione w internecie u¿ywaj± jakiego¶ przekierowania, które nie dzia³a, ale nabija minuty...
Je¿eli kto¶ wie, gdzie w Poznaniu lub okolicach (tak do 20km) mo¿na kupiæ DETALICZNE ilo¶ci stali czarnej i p³askowników sprê¿ynówki, by³bym wdziêczny!
Witam, w Krakowie jest firma która sprzedaje blachy ró¿niaste w odcinkach pozosta³ych po produkcji .Maj± wiele grubo¶ci , wymiarów itd. S± bardzo otwarci na wspó³prace wiêc s±dze ¿e bez problemu wys³aliby kawa³ek blachy odpowiedni do twoich potrzeb .Ceny 2-2.70 za kg tak¿e bez tragedii .
http://www.blachakawalkowa.pl/
Ciekawa rzecz, spróbujê siê dogadaæ i sprawdziæ ile wyjdzie z dowozem