Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zbroja gondorska
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie pó¼no¶redniowieczne > Ochronne uzbrojenie pó¼no¶redniowieczne
Ritcheer
Jako, i¿ nie posiadam duzej wiedzy w sprawie opancerzenia - zainteresowa³a mnie zbroja chyba wiekszo¶ci z nas znanej gondorskiej piechoty z LOTR. Wiem ze moze niedokonca temat pasuje do Frehy ale powiedzcie mi czy maja one cos wspólnego z historycznymi ?? Czy ich twórca wzorowa³ siê na jakim¶ historycznym egzemplarzu?
robert w. Wielki
Pan który j± wymy¶li³ jest ¶wietnym rysownikiem, ilustratorem, ponad to zajmujê siê rekonstrukcja historyczn±... Jest (by³?) w CoSTG smile.gif
Niemniej to co za³±czy³ê¶ ma tyle wspólnego z histori±, ¿e jest ni± inspirowane, i wy³±cznie i inspirowane, to jest produkt artystyczny-nie historyczny. Pozdro
Shan
Aczkolwiek trzeba przyznaæ, ¿e produkt bardzo dla oka przyjemny ;)
Ritcheer
Dziêki za informacje ;)
Purvis
Skoro temat i tak pójdzie na ¶mietnik, to pozwolê sobie wyraziæ ¿yczenie, ¿eby choæ po³owa filmów,mieni±cych siê historycznymi, podchodzi³a do kwestii ekwipunku z podobn± powag±, co LoTR.
Borg
Sk±d wiesz, ¿e poleci :P
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.