Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wczesno¶redniowieczna dru¿yna konna
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Jaskotel
Witam
Poszukuj ludzi chêtnych do stworzenia wczesno¶redniowiecznej dru¿yny konnej posiadam konie chodz±ce w pokazach istnieje mo¿liwo¶æ nauki jazdy od podstaw
Mieszkam w okolicy £êczycy
Krasnawa
Witam,

Je¿d¿ê konno od 10 lat, ale to chyba nieistotne, skoro w zasadzie masz na my¶li dru¿ynê wojów, prawda? Wiêc walczyæ, to oczywiste, nie mogê.
Czy kobieta przyda³aby siê w jaki¶ inny sposób w tej¿e dru¿ynie?

Z powa¿aniem,
Krasnawa.

Jaskotel
Jak najbardziej by¶ siê przyda³a smile.gif
https://picasaweb.google.com/10042427491417...at=embedwebsite
tu s± zdjêcia z jednego z pokazów który robili¶my
Krasnawa
¦wietnie!

A nie przeszkadza³by fakt, ¿e dzia³a³bym te¿ gdzie indziej? Co prawda nie jest to dru¿yna konna, ale jednak tak¿e dzia³alno¶c historyczna.
Na czym stricte mia³aby siê opieraæ dzia³alno¶æ tej grupy?
Co ja mog³abym robiæ, jak± pomoc± s³u¿yæ?

Pozdrawiam,
Krasnawa
Jaskotel
Raczej by to nie przeszkadza³o nie wiem sk±d jeste¶ ale najlepiej by by³o jak by¶ do nas wpad³a mo¿na by by³o wtedy konkretnie porozmawiaæ ale przede wszystkim chodzi o zabawê z koñmi tak jak na zdjêciach smile.gif
Krasnawa
Jestem spod £odzi.

No to ¶wietnie, to taka bardziej rekreacja, prawda?
Ja zajomowa³abym siê w inneej grupie archeologi± eksperymentaln±, co nie przeszkadza³oby mi od czasu do czasu wpa¶æ do Was i razem co¶ zorganizowaæ.
Kocham konie i ta forma rozrywki przy nich by³aby dla mnie wspania³a.

O, chêtnie bym wpad³a, ale dopiero po maturze - piszê j± w maju. ;)

Jaskotel
Wczesnym ¶redniowieczem zajmuje siê ju¿ od bardzo dawna wspó³pracujemy z muzeami tak¿e traktowane jest to dosyæ powa¿nie co nie przeszkadza dobrej zabawie. Jak tylko bêdziesz mia³a czas zapraszamy do nas
Krasnawa
Dziêkujê za zaproszenie, na pewno skorzystam! smile.gif
Ach, no to jeszcze lepiej.
No tak, uwa¿am ¿e jednak osobi¶cie zawsze lepiej jest siê rozmówiæ, ni¿ za po¶rednictwem forum.
Jak liczni jeste¶cie?

Mog³abym prosiæ o jaki¶ namiar, ¿ebym mog³a siê z Wami skontaktowaæ?

Krasnawa
Shan
A móg³bym z ciekawo¶ci zapytaæ siê o odtwarzany okres oraz region?
Jaskotel
To jest do mnie nr tel 510112841 i nr gg 7945132
Jaskotel
Je¿eli chodzi o odtwarzany okres to jest to wczesne ¶redniowiecze tak jak w tytule postu a region to okolice £odzi
Krasnawa
Dziêkujê serdecznie.
Koledze powy¿ej chyba (ale nie wiem na pewno) chodzi³o o region tj. S³owiañszczyzna etc? (a mo¿e nie?).
Ja w razie czego deklarujê, i¿ chcê odtwarzaæ ¶redniozamo¿n± s³owiañsk± dziewczynê.
Mile widziane by by³o, gdybym mog³a nauczyæ siê u Was strzelaæ z ³uku - widzia³am na zdjêciach tê¿e dyscyplinê :-)
Jaskotel
Jak najbardziej my równie¿ jeste¶my nastawieni na s³owiañszczyznê ale wikinga te¿ w swoje szeregi mo¿emy przyj±æ Co do ³uku jeste¶my w trakcie nabywania nowego bo tamtego ju¿ niema ale jak najbardziej bêdzie mo¿na strzelaæ mo¿e w przysz³o¶ci zaczniemy to równie¿ z konia smile.gif
Olof
CYTAT
https://picasaweb.google.com/10042427491417...at=embedwebsite
tu s± zdjêcia z jednego z pokazów który robili¶my

O, widzê znajome twarze smile.gif
Daleko do Was, ale mo¿e kiedy¶ uda³oby siê co¶ podzia³aæ razem...
Jaskotel
Jak najbardziej zapraszamy smile.gif
szaman1354
witam! Jeste¶my z G³ogowa, do Lodzi mamy troszkê lecz, z chêci± pomy¶la³bym o wspó³pracy z Wami. Bierzecie udzia³ a imprezach wyjazdowych z koñmi? Du¿o ich macie? Du¿o Was jest?
My próbowali¶my stworzyæ dru¿ynê konn±, lecz kolega musia³ sprzedaæ konie po wypadku i plany posz³y w zapomnienie..
Krasnawa
CYTAT(szaman1354 @ 22:08 02.06.2012) *
witam! Jeste¶my z G³ogowa, do Lodzi mamy troszkê lecz, z chêci± pomy¶la³bym o wspó³pracy z Wami. Bierzecie udzia³ a imprezach wyjazdowych z koñmi? Du¿o ich macie? Du¿o Was jest?
My próbowali¶my stworzyæ dru¿ynê konn±, lecz kolega musia³ sprzedaæ konie po wypadku i plany posz³y w zapomnienie..

Witam,

Na razie trudno mówiæ cokolwiek o imprezach wyjazdowych, skoro w grupie mamy 4 osoby.
Mamy na tê chwilê 4 konie.
Pierwszy pokaz planujemy pod koniec czerwca.
Pewnie w przysz³o¶ci bêdziemy planowaæ imprezy wyjazdowe, ale nie wiem, jak daleka bêdzie to przysz³o¶æ, bo przewóz koni w odleg³e miejsca do najtañszych nie nale¿y.
Nie spotykamy siê w £odzi, tylko pod £êczyc±, czyli jeszcze dalej smile.gif

Pozdrawiam,
Krasnawa
Jaskotel
Na dzieñ dzisiejszy zamykamy nabór do dru¿yny konnej natomiast poszukujemy pieszych wojów smile.gif ewentualnie zapraszamy do wspó³pracy ludzi z w³asnymi koñmi
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.