Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Przemarsz wiosenny 4-6 maj.
> Prywatne Inicjatywy > Wyprawy
S³awomir z Che³ma
Zapraszamy wszystkich chêtnych wspólnej wêdrówki w wiosennych, le¶nych klimatach.

Termin: 4-6 Maj
Miejsce: Che³mski Park Krajobrazowy, Sobiborski Park Krajobrazowy
Trasa: Przez ³aki, bagna i lasy
Za³o¿enia: Przemarsz grupy zbrojnej, prowadzonej przez konnych zwiadowców.
Wymagania: Wysoki poziom rekonstrukcji ( zero tolerancji dla mroku! ).
Fabu³a: Zale¿na od ilo¶ci uczestników, podamy ca³± wkrótce.
Ilo¶æ uczestników: Nieograniczona, wstêpnie zg³osi³o ju¿ swój udzia³ 10 osób.
Organizatorzy: Dru¿yna Grodów Czerwieñskich
Zg³oszenia: kniazslawomir@wp.pl

Wiêcej informacji wkrótce!
S³awomir z Che³ma
Wyprawa wielce udana smile.gif , niestety ostatecznie bez koni. Jakby by³y s±dzê ¿e nie wytrzyma³yby ilo¶ci komarów która nas atakowa³a. Trasa urozmaicona, przez lasy, ³±ki i bagna, zaliczyli¶my dwa noclegi w tym jeden nad bardzo urokliwym jeziorem. Widzieli¶my po drodze mnóstwo ró¿norakiej zwierzyny w tym miêdzy innymi klempê ³osia. Na temat wyposa¿enia nie bêdê siê rozpisywa³, widaæ na fotkach(wkrótce je wrzucê) co mieli¶my ze sob±. Przez pierwsze dwa dni by³o na piêcioro, w sobotê wieczorem Bary musia³ wracaæ do pracy i zosta³a nas czwórka czyli Ja, Mojmir, ¯ywia i Plop. W sumie zrobili¶my ponad 25 kilometrów, ale nie nastawiali¶my siê na jak±¶ d³ug± trasê. Sobotê od po³udnia spêdzili¶my za¿ywaj±c k±pieli w jednym z dzikich jezior Sobiboru, najwiêcej przebyli¶my w niedzielê (oko³o 15) szlakiem wzd³u¿ Bugu. Wkrótce zamieszczê trochê fotek ze szlaku.
jasmin
¦wietnie to wygl±da, bobry ³adnie spacyfikowa³y tam teren. Ja jako¶ ci±gle nie mogê siê do koszy przekonaæ. Mo¿e przez to, ¿e kiedy¶ sporo z plecakiem ³azi³em. Wolê sakwy.
M¶cidróg
Zapraszam w szeregi Wayfarers.
pozdrawiam
M.
S³awomir z Che³ma
Ja te¿ wolê sakwy lub rulon przez plecy smile.gif, ale to kwestia indywidualnych upodobañ, wszystkie te rozwi±zania maj± swoje wady i zalety.
Dziêki za zaproszenie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.