jest ktos w krakowie kto chce trenowac walke konna w klimacie sredniowiecza
to zapraszam do mnie do stajni umowmy sie na priw albo tel 296 7778
[ Dodano: Sob Wrz 18, 2004 21:04 ]
no i na tym zapewniniu sie skonczy³o
ale sa inni chetni i bylismy juz na dwu turniejach
[ Dodano: dzisiaj ]
to odswierzam temat i zapraszam w poniedzia³ki ¶rody i soboty
Pragne zorganizowac grupe ottwarzajaca konnych wojowników polowiecko ruskich X -XII w
W³odzimierzu dodaj do tego XIII
. A ja ci±gle siê do Ciebie wybieram i dotrzeæ nie mogê. Czy niedziele te¿ s± aktualne? Bo w tygodniu mia³abym du¿y problem z dotarciem, soboty te¿ u mnie ¶rednio ale niedzielka nawet bardzo..tyle, ¿e nie ta ju¿. co najwy¿ej za tydzieñ...
I na konia,na konia
pozdrawiam
zapraszam w soboty niedziele we wszystkie dni tygodnia po uprzednim umówieniu terminu
samemu osobiscie zdarzylo mi sie wziac udzial w tym treningu, z swojej strony polecam
wspolpraca ( z konmi tez ) uklada sie tam bardzo dobrze
W³odzimierz w Irlandii, a tu puchy. czy w Krakowie oprócz znanych mi Konnych Wojów Kraka i pana Jacka Styrny s± jeszcze jakie¶ osoby które prowadz± treningi na koniach? w ogóle warto by siê wymieniæ informacjami z w³asnego podwórka. Z uszanowaniem !
Witam ponownie , czy naprawdê nie ma nikogo kto chcia³by poznac siê i pogadaæ trochê o konikach w Krakowie. Zamierzam jak wydobrzeje pochodziæ na jazdy do Zabierzowa. Du¿o pozytywów s³ysza³em o stajniach w Micha³owicach, Nielepicach i Przybys³awicach ale dla mnie to za daleko. Mo¿e kto¶ odezwie siê i skonsultujemy nasze opinie. Do us³yszenia
HOWGH
O £otry !!!
Czy w Krakowie nie ma ¿adnych osób chc±cych pogadaæ o konikach ?
Pogadaæ ... zawsze! Je¶li chodzi o treningi to ju¿ inna bajka ...
Witaj Grigorij
O treningach na razie nie my¶lê bo dopiero stawiam pierwsze kroki w "klasycznym" hu hu hu, ale bardzo by mi by³o mi³o spotkaæ siê i pogawêdziæ . W t± niedzielê mam dy¿ur w archeologicznym wiêc zapraszam (w niedzielê w Krakowie Muzeum Archeologiczne wej¶cia bezp³atne 10-14- kryptoreklama) Je¶li nie mo¿esz to ³apaæ na gg. 11607881
HOWGH
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.