Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Poszukujê garbarza (Warszawa i okolice)
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Rzemios³a i narzêdzia
Uriel
Witam
jestem nowy na forum i je¿eli z³o¿y³em temat w z³ym forum, to przepraszam i proszê o pomoc smile.gif

Jest interes, poszukujê garbarza, lub kontakt do kogo¶, kto zajmuje siê obróbk± (surowych) skórek, skór itp. z okolic Warszawy.

Proszê o jak najszybsza odpowied¼.
Milten Szalony Topór
CYTAT(Uriel @ 23:52 17.01.2012) *
Witam
jestem nowy na forum i je¿eli z³o¿y³em temat w z³ym forum, to przepraszam i proszê o pomoc smile.gif

Jest interes, poszukujê garbarza, lub kontakt do kogo¶, kto zajmuje siê obróbk± (surowych) skórek, skór itp. z okolic Warszawy.

Proszê o jak najszybsza odpowied¼.

Witaj.

Dam Ci namiary na naprawdê dobrego fachowca, ale dopiero pojutrze, zostawi³em w domu mój notatnik a jestem w Norwegii.
Viator
Poprawi³em literówkê i dopisa³em obszar poszukiwañ w tytule tematu... proszê na przysz³o¶æ zwracaæ uwagê na porz±dne pisanie tytu³ów, bo nawet autor nie ma do nich potem dostêpu ¿eby poprawiæ b³êdy.

Pozdrawiam,
mod. Andrzej / Viator
Uriel
CYTAT(Viator @ 23:00 17.01.2012) *
Poprawi³em literówkê i dopisa³em obszar poszukiwañ w tytule tematu... proszê na przysz³o¶æ zwracaæ uwagê na porz±dne pisanie tytu³ów, bo nawet autor nie ma do nich potem dostêpu ¿eby poprawiæ b³êdy.

Pozdrawiam,
mod. Andrzej / Viator

Dziêkujê za pomoc.
Uriel
CYTAT(Milten Szalony Topór @ 22:51 17.01.2012) *
Witaj.

Dam Ci namiary na naprawdê dobrego fachowca, ale dopiero pojutrze, zostawi³em w domu mój notatnik a jestem w Norwegii.

To jak z Tym namiarem, na rzemie¶lnika?
Milten Szalony Topór
CYTAT(Uriel @ 02:20 19.01.2012) *
CYTAT(Milten Szalony Topór @ 22:51 17.01.2012) *
Witaj.

To jak z Tym namiarem, na rzemie¶lnika?

Mateusz Walery¶
+48535732611

Naprawdê dobry rzemie¶lnik, choæ mam do niego 400km to on oprawia moje zdobycze.
Za dodatkow± op³at± (dosyæ tanio) szyje ró¿ne ró¿ne torby, plecaki, naramienniki, karwasze, choæ najlepiej oceniam Jego skórzane przeszywanice - kawa³ solidnej roboty, która s³u¿y przez lata - swoj± u¿ywam na intensywnych treningach, 4 dni w tygodniu, od 7 lat, czasem broniami ostrzonymi. A nawet mistrzom miecza zdarza siê oberwaæ ciêcie.
Uriel

CYTAT
Mateusz Walery¶
+48535732611

Naprawdê dobry rzemie¶lnik, choæ mam do niego 400km to on oprawia moje zdobycze.
Za dodatkow± op³at± (dosyæ tanio) szyje ró¿ne ró¿ne torby, plecaki, naramienniki, karwasze, choæ najlepiej oceniam Jego skórzane przeszywanice - kawa³ solidnej roboty, która s³u¿y przez lata - swoj± u¿ywam na intensywnych treningach, 4 dni w tygodniu, od 7 lat, czasem broniami ostrzonymi. A nawet mistrzom miecza zdarza siê oberwaæ ciêcie.

To jaki¶ nie aktualny numer ... angsad.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.