Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Szukam grupy wczesno¶redniowiecznej w okolicach G³ogowa
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Milten Szalony Topór
Witajcie.

Szukam grupy rekonstrukcyjnej odtwarzaj±cej ¿ycie S³owian i Skandynawów od VIII do XI wieku, najlepiej w okolicach G³ogowa, Wschowy, Leszna, Polkowic, Lubina do wspólnych treningów.

Niech Odyn bêdzie Wam przychylny.

Milten
widelec
W glogowie jest bractwo, przynajmniej jeszcze rok temu co¶ tam dzia³ali:

http://www.brzeg.fora.pl/index.php

oni chyba odtwarzaj± wczesne i pó¿ne na raz crazy.gif
Milten Szalony Topór
Z tego co mi wiadomo, to bawi± siê w krzy¿owców. ;) Choæ i tak nie odpisali na maila. Boj± siê wikingów. ^^
Wojs³awa
CYTAT(Milten Szalony Topór @ 17:22 17.01.2012) *
Z tego co mi wiadomo, to bawi± siê w krzy¿owców. ;) Choæ i tak nie odpisali na maila. Boj± siê wikingów. ^^

Bawi± siê niby w XIV-XV w. nie wiem jak teraz ale kiedy¶ to im du¿o do tych wieków brakowa³o ;]

Milten wy¶lê Ci na prv numer do Rafa³a z Dru¿yny Chramu Swaroga z G³ogowa, je¿eli chcesz smile.gif jestem tam ju¿ tylko cz³onkiem honorowym ale to moja powiedzmy "macierzysta" dru¿yna wczesna. Dru¿yna zajmuje siê g³ównie s³owiañszczyzn± z okolic G³ogowa.

Pozdrawiam,
Wojs³awa smile.gif
Milten Szalony Topór
CYTAT(Wojs³awa @ 19:30 17.01.2012) *
CYTAT(Milten Szalony Topór @ 17:22 17.01.2012) *

Bawi± siê niby w XIV-XV w. nie wiem jak teraz ale kiedy¶ to im du¿o do tych wieków brakowa³o ;]

Milten wy¶lê Ci na prv numer do Rafa³a z Dru¿yny Chramu Swaroga z G³ogowa, je¿eli chcesz smile.gif jestem tam ju¿ tylko cz³onkiem honorowym ale to moja powiedzmy "macierzysta" dru¿yna wczesna. Dru¿yna zajmuje siê g³ównie s³owiañszczyzn± z okolic G³ogowa.

Pozdrawiam,
Wojs³awa smile.gif

Bóg zap³aæ. ;)
Milten Szalony Topór
W koñcu skontaktowa³em siê z Rafa³em, wszystko idealnie. Dziêki!

Temat uwa¿am za zamkniêty.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.