Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Poszukujê osoby bior±ce ¶lub w strojach
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia
Przemys³aw Pokrycki
Poszukujê osób bior±cych ¶lub w strojach, oprócz wesel interesuj± mnie chrzty, komunie i pogrzeby. Osoby które zgodz± siê na zdjêcie otrzymuj± fotografiê gratis.
Zdjêcia zostan± wykorzystane w ksi±¿ce, na wystawie czy stronie internetowej w konteksie rytua³ów przej¶cia.

wiêcej zdjêæ mojego autorstwa na:
www.pokrycki.com
www.mamelpictures.com

chêtnie odpowiem na pytania:

pokrycki@gmail

pozdrawiam serdecznie
Przemys³aw Pokrycki
Avlvs Flavivs Maximvs
Spó¼ni³e¶ siê o ponad rok ... szkoda ... z pewno¶ci± by¶my wspó³pracowali

Nasz ¶lub by³ wyj±tkowy i niepowtarzalny. Rzym I wiek naszej ery.
Ja by³em w uzbrojeniu legionisty, ¿ona w piêknej sukni. Do tego kilkunastu zbrojnych legionistów i wiêkszo¶æ go¶ci przebranych. Podczas wesela FAUN rozlewa³ wódkê itd...

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Monika ksf
CYTAT(Avlvs Flavivs Maximvs @ 11:37 22.12.2011) *
Podczas wesela FAUN rozlewa³ wódkê itd...
Wódkê, fuj. Dlaczego nie wino?
Marek Hilgendorf
Bo ten faun pewnie nie wychowa³ siê w lasach Argolidy tylko na Syberii
Avlvs Flavivs Maximvs
Ze wzglêdu na pewn± anegdotê, której nie przytoczê na forum bigsmile2.gif
Faun mia³ koszyk z alkoholem i polewa³ co kto mia³ ochotê.
Yogesh
CYTAT(Monika ksf @ 15:03 22.12.2011) *
Podczas wesela FAUN rozlewa³ wódkê itd...
Wódkê, fuj. Dlaczego nie wino?

Eee, tam wino....
JEST RAPAX JEST IMPREZA!!! szczerba.gif

Wracaj±c do tematu, ciekawy i niepowtarzalny jednak materia³ móg³by z tego powstaæ.
Milten Szalony Topór
Witajcie.

Je¶li dalej poszukujesz materia³ów, to pod koniec kwietnia bêdê bra³ ¶lub asatryjski - moja religia opiera siê na wierzeniach dawnych Skandynawów i tak ¶lub bêdzie wygl±da³: ja w zbroi kolczej, niewiasta w lnianej sukni, z 6 wojownikami jako stra¿ przyboczna, go¶cie w strojach z epoki, ca³o¶æ odbêdzie siê w Twierdzy Jomsborg na Wolinie. Zabawê urozmaic± zabawy pokroju skakania po tarczach czy picie miodu na czas.

Milten
Józef
CYTAT(Milten Szalony Topór @ 18:03 16.01.2012) *
Witajcie.
pod koniec kwietnia bêdê bra³ ¶lub asatryjski... ja w zbroi kolczej, niewiasta w lnianej sukni, z 6 wojownikami jako stra¿ przyboczna, go¶cie w strojach z epoki, ca³o¶æ odbêdzie siê w Twierdzy Jomsborg na Wolinie. Zabawê urozmaic± zabawy pokroju skakania po tarczach czy picie miodu na czas.

To mo¿e wstawisz jaki¶ filmik?
pozdrawiam smile.gif
Milten Szalony Topór
CYTAT(Józef @ 12:20 17.01.2012) *
Witajcie.
pod koniec kwietnia bêdê bra³ ¶lub asatryjski... ja w zbroi kolczej, niewiasta w lnianej sukni, z 6 wojownikami jako stra¿ przyboczna, go¶cie w strojach z epoki, ca³o¶æ odbêdzie siê w Twierdzy Jomsborg na Wolinie. Zabawê urozmaic± zabawy pokroju skakania po tarczach czy picie miodu na czas.

To mo¿e wstawisz jaki¶ filmik?
pozdrawiam smile.gif

Dodam, dodam. ;)
Michal
Dzia³o siê w 2010 r.
Przemys³aw Pokrycki
Witajcie.

Je¶li dalej poszukujesz materia³ów, to pod koniec kwietnia bêdê bra³ ¶lub asatryjski - moja religia opiera siê na wierzeniach dawnych Skandynawów i tak ¶lub bêdzie wygl±da³: ja w zbroi kolczej, niewiasta w lnianej sukni, z 6 wojownikami jako stra¿ przyboczna, go¶cie w strojach z epoki, ca³o¶æ odbêdzie siê w Twierdzy Jomsborg na Wolinie. Zabawê urozmaic± zabawy pokroju skakania po tarczach czy picie miodu na czas.

Milten

zapowiada siê doskonale! którego kwietnia?
pisz na maila pokrycki@gmail.com
Przemys³aw Pokrycki
Spó¼ni³e¶ siê o ponad rok ... szkoda ... z pewno¶ci± by¶my wspó³pracowali

Nasz ¶lub by³ wyj±tkowy i niepowtarzalny. Rzym I wiek naszej ery.
Ja by³em w uzbrojeniu legionisty, ¿ona w piêknej sukni. Do tego kilkunastu zbrojnych legionistów i wiêkszo¶æ go¶ci przebranych. Podczas wesela FAUN rozlewa³ wódkê itd...

Genialna impreza! Szkoda, ¿e mnie nie by³o. Pozdrawiam ciep³o!
Przemys³aw Pokrycki
CYTAT(Michal @ 14:21 21.01.2012) *
Dzia³o siê w 2010 r.

Piêkny ¶lub!
Milten Szalony Topór
CYTAT(Przemys³aw Pokrycki @ 03:04 27.01.2012) *
Witajcie.

Milten

zapowiada siê doskonale! którego kwietnia?
pisz na maila pokrycki@gmail.com

29 kwietnia.
Napiszê, napiszê.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.