Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Trubadur Kakofonix zaprasza
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Kakofonix
Trubadur Kakofonix zaprasza do swego orszaku chêtnych do wspólnego grania i ¶piewania muzyki dawnej.

Je¿eli marzy siê Ci kariera ¶redniowiecznego minstrela, wêdruj±cego od turnieju do turnieju, je¿eli masz w sobie si³ê charakteru, aby znosiæ zmienno¶æ artystycznej Fortuny, to jeste¶ osob±, której potrzebujê.

Je¿eli nie umiesz ¶piewaæ - nie przejmuj siê. Najwa¿niejszy jest zapa³, dyscyplina i chêæ nauki. Dysponujê fachow± kadr± instruktorsk±, która z zera muzycznego potrafi zrobiæ artystê.

Treningi muzyczne w Warszawie.

Zg³oszenia i pytania proszê kierowaæ na: anogal@poczta.onet.pl
Zainteresowanych zapraszam tak¿e na: www.kakofonix.fora.pl

"Przestañ przede mn± ³zy roniæ,
Id¼ kraju naszego broniæ,
Nie przyjmê mi³o¶ci Twojej,
póki nie ujrzê Ciê w zbroi!"

(-) Andrzej Nogal
Kakofonix
Hej,
W dalszym ci±gu zapraszam chêtnych, zarówno graj±cych na instrumentach dawnych, jak i chêtnych do chóralnego ¶piewu rycerskich pie¶ni.

Pozdrawiam,

(-) Kakofonix
Ryba
Cze¶æ Kakofonix,

Ja bym siê zapisa³ z chêci±, ale wywia³o mnie ze stolicy :/

Z chêci± zacz±³bym robiæ co¶ innego, ale skoro mam tak utrudniony dostêp do takiego mistrza ¶piewu i instrumentu to chyba bêdê siê posi³kowa³ jakimi¶ wyst±pieniami, albo filmikami on-line.
W³a¶nie...my¶la³e¶ o tym, aby stworzyæ stronkê ze swoj± twórczo¶ci±?
To móg³by by doskona³y pomys³.

Pozdrawiam,
Ryba
Rafa³ Pr±dzyñski
Okrótnik...
jarzyn
Kana³ na youtube z opcj± zarobkowania móg³ by Ci Kakofoniksie przynie¶æ jakie¶ profity. My¶lê ¿e masz szanse na spor± widowniê na tym zacnym portalu.
Wojciech W¶ciek³y
hehe

"...³ez nie roniê
bo co flasza , to mi³ujê
lecz od szkó³ ja stroniê
chyba Tobie podziêkujê smile.gif
Kakofonix
Hej!
Orszak trubadura Kakofonixa odniós³ wielki sukces na turnieju bardów w Piasecznie, 5 II b.r., zajmuj±c pierwsze miejsce w kategorii piosenki autorskiej. Wykazane zosta³o tym samym, ze w gromadzie si³a i im wiêcej bêdzie muzykantów, tym poziom artystyczny Orszaku bêdzie wy¿szy.

Z tych przyczyn zapraszam chêtnych rycerzy do wspólnego grania i ¶piewania. Propozycja jest adresowana wy³±cznie do p³ci mêskiej. Zosta³o bowiem naukowo wykazane, ¿e kobiety nie maj± równych mê¿czyznom predyspozycji do zajmowania siê naukami ¶cis³ymi, a wiêc eo ipso, zgodnie ze ¶redniowiecznym rozumowaniem, i muzyk±. smile.gif

Pozdrawiam, Andrzej

(-) Kakofonix
Piotr Abdul Vihuelista
Ale z Ciebie ¿artowni¶ bigsmile2.gif

A tak na powa¿nie to wys³a³em Ci prywatn± wiadomo¶æ na forum Orszaku Trubadura Kakofonixa w wy¿ej wspomnianej sprawie.

Pozdrawiam,
Piotr
Kakofonix
Hej,
w dalszym ci±gu poszukujemy rycerzy chêtnych do wspólnego ¶piewania/grania. Treningi muzyczne odbywaj± siê obecnie we wtorki 18-20, a oprócz tego raz w miesi±cu weekendowo, opcja dla zamiejscowych. Miejsce nadal Warszawa - Zacisze.
Pozdrawiam, Andrzej
Kakofonix
Hej,
nadal chêtnie przyjmiemy rycerzy chêtnych do grania i ¶piewania dawnych utworów. Do¶wiadczenie w muzyce nie jest potrzebne, wystarczy zapa³ i chêæ szczera.

Próby muzyczne w dalsztm ci±gu we wtorki, godz. 18-20 Warszawa-Zacisze.

Pozdrawiam, Andrzej
Saren
Hmmm, a jak kto¶ potrafi robiæ fajne sztuczki? ¦redniowieczne. Da³oby radê? Bo mam duszê artystki...
Kakofonix
CYTAT(Saren @ 09:47 30.06.2012) *
Hmmm, a jak kto¶ potrafi robiæ fajne sztuczki? ¦redniowieczne. Da³oby radê? Bo mam duszê artystki...

Przykro mi, ale rekrutujemy wy³±cznie mê¿czyzn. Udowodnione zosta³o bowiem naukowo w ¦redniowieczu, ¿e mê¿czy¼ni lepiej sobie radz± w muzyce smile.gif .

Saren
CYTAT(Kakofonix @ 06:50 05.07.2012) *

Przykro mi, ale rekrutujemy wy³±cznie mê¿czyzn. Udowodnione zosta³o bowiem naukowo w ¦redniowieczu, ¿e mê¿czy¼ni lepiej sobie radz± w muzyce smile.gif .

To siê wie!!

Ale ja nie jestem muzykalna, ja sztuczki czyniê!
Weselne, biesiadne i inne.
Kakofonix
CYTAT(Saren @ 18:27 14.07.2012) *
CYTAT(Kakofonix @ 06:50 05.07.2012) *

To siê wie!!

Ale ja nie jestem muzykalna, ja sztuczki czyniê!
Weselne, biesiadne i inne.

Niestety, nie przewidujê rozwoju mojej grupy w tym kierunku.
Pozdrawiam, Andrzej
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.