Od poniedzia³ku 24 pa¼dziernika zaczynamy treningi, jest to wyj±tek, poniewa¿ reszta treningów bêdzie odbywa³a siê w ¶rody. Inne miasta w Polsce ruszy³y z takim dzia³aniem ju¿ dawno. Cel to przygotowanie grupowe i indywidualne do sezonu letniego. Mile widziani wszyscy zbrojni, którzy przez zimê nie chc± straciæ formy i zdobyæ trochê do¶wiadczenia a tak¿e poprawiæ kondycjê.
Miejsce treningów: SP nr11 przy ulicy Emilii Plater, dojazd prosty, tramwajem 11 albo innymi liniami wysiadka na Dubois i potem 300m z buta.
Koszt: Znalaz³em salê za 30z³/godzina na grupê, wiêc jak za darmo. Koszt pierwszego treningu to 10 z³, potem cena sali za miesi±c dzielona przez ilo¶æ sta³ych cz³onków (np 260/10=26z³ miesiêcznie), przyk³ad przy 2godzinnym treningu.
Wymagania: strój i obuwie sportowe, obowi±zkowo suspensoria. Czê¶ciowo zapewniam sprzêt miêkki do treningów (pcv + otulina i kilka tarcz). w wypadku nieposiadania uzbrojenia dopuszczalne u¿ywanie ochraniaczy sportowych- na rolki, do pi³ki no¿nej, hokeja. Co do uzbrojenia blaszaków obgadamy na pierwszym treningu.
Kontakt: 513336810, mailborcke@gmail.com albo szukaæ na FB
24.10, godzina 17:40, sp11 na Emilii Plater.
Zapraszam,
Adrian Frankowski
I by³o bardzo przyjemnie po nosie znowu dostaæ
Podziêkowania dla "su³tana" Adriana, za zaanga¿owanie i uczestnikom za przybycie.
Mam nadziejê, ¿e z tygodnia na tydzieñ rozgrzewka bêdzie ju¿ tylko przyjemno¶ci±.
Pisz± do mnie ró¿ni ludzie, zmieni³em zdanie co do blach. Nie obchodzi mnie to jaki kto ma sprzêt- pó¼ny, wczesny, zrobiony z su³tañskiego z³ota
czy poliwêglanów... pancerz ma byæ w miarê bezpieczny. Liczy siê chêæ trenowania.
Pojawi³a siê osoba, która mnie nieco wcurv... zaniepokoi³a, dlatego napiszê, ¿e nie biorê za to hajsu, mam do wgl±du faktury za salê, nawet nie lewe. Koszt wynajmu dzielê na ilo¶æ cz³onków.
Pozdro
CYTAT(A.Fran @ 22:18 28.10.2011)
nie biorê za to hajsu, mam do wgl±du faktury za salê, nawet nie lewe. Koszt wynajmu dzielê na ilo¶æ cz³onków.
Pfff. Z WAMu trzy osoby siê utrzymuj± i jeszcze na rozrywki starcza.
Warszawka, Warszawka, niech Warszawka siê nie martwi. PGW to tylko przykrywka. Su³tan i jego Wê¿ownicy dbaj± o interes.
Macie sporo ludzi, gdyby w SZnie stoczni nie pozamykali to te¿ by by³o sporo ciê¿kozbrojnych, a tak nie ma sk±d blachy na lewo ko³owaæ, sama gruba jaka¶ zosta³a. A tak powa¿nie to 20% bezrobocia, na Grunwald daleko, na Wolin blisko. Dlatego sporo wcze¶niaków.
Na treningach PGW nadal s³aba frekwencja, ale "su³tan" nie popuszcza.
Pierwsze zakwasy , obicia , siniaki, skrêcenia. Przygotowanie fizyczne, techniczne, wydolno¶ciowe. Najlepiej !
Radka widzia³em tylko raz jak jecha³em tramwajem, nie bêdê do niego dzwoni³ nieskoñczono¶æ razy i b³aga³ ¿eby wpad³ na sale, nie chce trenowaæ to nie bêdê go ci±gn±³ si³±
mam nadziejê, ¿e Jacek poka¿e co znaczy trenowaæ walkê MD i wt³ucze Radkowi za karê.
Pani Jadzia, konserwatorka powierzchni p³askich w szkole, gdzie odbywaj± siê treningi:
"jaki¶ ³epek w Twoim wieku tu by³ tydzieñ temu, krzy¿aki, hehe, z internetu siê dowiedzia³..."
Akurat nie by³o wtedy treningu. Osobê, która przysz³a w ten dzieñ proszê o kontakt w celu dogadania siê, nastêpny trening za tydzieñ w ¶rodê o 18:40
Pozdrawiam.
3 najbli¿szych treningów nie bêdzie, obs³uga obiektu wyje¿d¿a na ferie do Francji czy gdzie¶ tam do innej Holandii.
Od lutego zapraszam! Jedziemy ostro bo sezon nied³ugo!
Treningi odbywaj± siê regularnie w tym samym miejscu, zapraszam raz jeszcze zapaleñców!
Wymagania: strój i obuwie sportowe, zapewniam sprzêt miêkki do treningów (pcv + otulina i kilka tarcz). w wypadku nieposiadania uzbrojenia dopuszczalne u¿ywanie ochraniaczy sportowych- na rolki, do pi³ki no¿nej, hokeja itd.
Ka¿da ¶roda, 18:40, sp11 na Emilii Plater.
Na sali nie ma ¶cisku, ostatnio by³em ja i Grzegorz, brawo Szczecin. Do roboty.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.