Mój poprzedni post zosta³ usuniêty mimo ¿e dotyczy³ tego konkretnie tematu i ¶ci¶le by³ z nim zwi±zany wiêc nie rozumiem dla czego zosta³ usuniêty. Nie dosta³em te¿ informacji o cenach poszczególnych rzeczy o które prosi³em - czy¿by producent wstydzi³ sie ich podawaæ? Nie mam zamiaru pytaæ ka¿dej osoby na tym forum po ile sprzedaje swoje rzeczy i nie mam na to czasu a odpowiedzi niektórych osób w stylu "150z³" bez podania czego dotycz±, tematem "odp:", z mailem który nic mi nie mówi i bez za³±czonej wcze¶niej korespondencji naprawdê doprowadzaj± do szewskiej pasji. Bardzo fajnie sie te¿ pyta w stylu "ile kosztuje to na 5 zdjêciu w 6 rzadku w dziale pikowañce a tak¿e to na 4 zdjêciu w 7 rzadku w tym samym dziale i to z drugiego zdjecia w pierwszym rz±dku i moze jeszcze to z 4 zdjêcia w 9 rz±dku i mo¿e jeszcze 3 zdjecie z 12 rz±dka itd" a we¼ tu sie nie pomyl pytaj±c a pó¼niej odpowied¼ powi±¿ z konkretn± rzecz± o któr± siê pyta³e¶. Odpowiadaj±cy te¿ musi otwieraæ poszczególne fotki, liczyæ, nie pomyliæ sie, odpisywaæ itp Czy to jest trudne do zrozumienia ¿e trzeba a¿ usuwaæ posty a ciê¿kie do wykonania aby to zrobiæ? Czas to te¿ pieni±dz.
Je¿eli ten post zostanie równie¿ usuniety to bêdê musia³ zapytaæ oficjalnie szanown± radê forum a nie moderatora czy nie warto zrobiæ zmiany w regulaminie forum w sprawie podawania cen.