Sam zajmujê siê coraz to wiêcej grafik±.
Blendera staram siê ujarzmiæ ju¿ chyba 3 miesi±c z ró¿nymi skutkami.
Nie chodzi mi teraz jednak o to by siê chwaliæ tylko prosiæ o wasz± pomoc merytoryczn± na temat tamtego okresu. Mog± to byæ pdfy, zdjêcia, ryciny, dobre rady, opisy i wszystko co pozwoli mi bardziej zrozumieæ i poznaæ tamten okres z dziejów Polski. Chodzi mi o wiele rzeczy typu plany miast, propozycje miast, zamków i wsi jakie maj± znale¶æ siê w modzie(oczywi¶cie w granicach rozs±dku), architekturê tamtych czasów, stroje i uzbrojenie ludzi z tamtych lat, tak¿e takie rzeczy jak niepozorne studnie, wiadra, taczki, narzêdzia do pracy w polu, opisy tamtejszych uroczysto¶ci i wiele wiêcej
W skrócie wszystko co ma pomóc zrobiæ moda nie bêd±cego tylko kalk± podstawowej gry z now± map±, nazwami pañstw i miejscowo¶ci.
Mog± to te¿ byæ propozycje zadañ jakie by mog³y siê znale¶æ w modzie, zarówno "uniwersalnych" jak w podstawowej wersji gry(dostarcz list do x) jak i normalnych które mog³yby byæ dziêki odej¶ciu od standaryzacji o wiele ciekawsze i daj±ce szansê na ciekaw± rozrywkê podczas gry w moda.
Pracê nad modem zaczn± siê za parê miesiêcy, sam zamierzam w tym czasie szlifowaæ moje marne umiejêtno¶ci graficzne aby mod by³ jak najlepszy i historyczny.
W skrócie o mnie: Mam od marca 15 lat, sam± histori± interesujê siê od dawna, tworzy³em moda do M&B jednak nic z tego nie wysz³o z powodu braku ludzi chêtnych do pomocy i moich marnych umiejêtno¶ci. Nowy mod tworzy³ bêdê z osob± bardziej pewn± która te¿ ju¿ robi³a moda ale i j± team zawiód³ przez co skaza³ siê na karierê samotnego modera i tak¿e nie uda³o mu siê w pe³ni podo³aæ zadaniu jakie sobie postawi³.
Tutaj kilka moich modeli(oczywi¶cie nie wszystkie do moda z powodu tematyki/jako¶ci):
CYTAT
Teraz zamierzam æwiczyæ szeroko pojêt± organikê, pozatym nowe ikonki oddzia³ów na mapie same siê nie zrobi±
Serdecznie pozdrawiam, Piotr