Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej w Toszku 14-16.10.2011
> Inne > Kalendarium 2011
zalus
Witam,

Bêdzie to zamkniêta impreza dla zaprzyja¼nionych osób. Publiczno¶æ jedynie przypadkowa, nie planujemy robiæ nic na pokaz. Informacja g³ównie dla znajomych chc±cych nas odwiedziæ - proszê o zg³aszanie siê po dalsze szczegó³y do mnie, na adres zalew1 na gmail.com.

Pozdrawiam
Zalio
ChZG
wis
Dodam jedynie, ¿e do koñca miesi±ca musimy znaæ liczbê go¶ci - prosimy o nie zostawianie sprawy na ostatnie dni.

Pozdrawiam
Wis
ChZG
Shaman
bawilem sie doskonale - nie ma drugiej takiej imprezy. super konwencja zarowno przy organizacji turnieju, jak i posilkow, a zwlaszcza dworskiej uczty. wracam za rok clap.gif
wis
Witam,

dziêkujemy wszystkim za przybycie i wspóln± zabawê. Chcia³em te¿ przeprosiæ za to, ¿e w tym roku by³o trochê utrudnieñ wynikaj±cych z kolejnej imprezy na zamku w niedzielê. Proszê o wskazówki (mo¿e byæ na priv), co nale¿a³oby poprawiæ w przysz³ym roku.

Po imprezie zosta³o nam kilka fantów, niektóre bardzo ³adne, inne bardzo przydatne - prosimy o zg³aszanie zgub:).

Pozdrawiam
Wis

wis
Witam,

od turnieju le¿y u mnie znaleziony p³aszcz i latarenka - mo¿e jednak w³a¶ciciele siê zorientuj±? smile.gif

Pozdrawiam
Wis
wis
Po imprezie dalej le¿y u mnie p³aszcz i latarenka. Uczciwego w³a¶ciciela proszê o odbiór.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.