Chcia³abym bardzo serdecznie podziêkowac za niesamowite zakoñczenie sezonu, jakiego chyba jeszcze w ¿yciu nie mia³am ;p Roar, wysz³o na to, ¿e to Ty jeste¶ organizatorem, wiec pierwsze podziêkowania i uk³ony id± do Ciebie, i do reszty ekipy z Kawalerii Mieczowej (w tym dla Kryptokrzy¿aka - Marcina T.
W nastêpnej kolejno¶ci dziêkujê mojej kochanej Iwonce (mam nadziejê ¿e to przeczytasz), za cudowne, wielogodzinne rozmowy na tematy wszelakie, oraz rzecz jasna za namówienie mnie na nocleg w wie¿y. Wbrew wcze¶niejszym obawom w ogóle nie zmarz³am (tu podziêkowania ponownie dla panów za u¿yczenie p³aszczy do przykrycia) Dziêki Wam wszystkim czu³am siê jak prawdziwa ksiê¿niczka :D kurczê, d³ugo mog³abym opisywaæ swoje wra¿enia, ale pewnie zajê³oby to dwie strony w wordzie. Tak skrótowo, na szczególne uznanie zas³uguj±:
- rycerski twist
- performance
- wieloowocowa szisza
- zdobyczne piwko £om¿a
- giez³o party
- dwaj Jezusowie ;p
- klimat stworzony przez ¶wiece ustawione we wnêkach w murze (ME GUSTA!:))
- kartka z napisem "Zdjêcie z rycerzami" maj±ca tak wiele ró¿norakich przygód ;p
- ¿ywy banner Iwona
- akcja "zdjecie" i zarobione dziêki temu pieni±¿ki
- i wiele, wiele innych:)
Jeszcze raz dziêkujê, dziêkujê, dziêkujê! To by³o najlepsze zakoñczenie sezonu o jakim mo¿na by³o marzyæ - kogo nie by³o, niech ¿a³uje:)
A oto obiecana fotorelacja, ju¿ po modyfikacjach:
https://picasaweb.google.com/11797239927897...gCNfZ0cyuutW9GQ