Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: imprezy zagraniczne
> Inne > Propozycje i uwagi
Hiszpan89
Witam smile.gif
Jestem tutaj nowy, wiêc mo¿e jeszcze siê do koñca nie orientujê co i jak, ale patrzy³em siê na kalendarium i brakuje mi jednej rzeczy: otó¿, nie widzê kalendarium najciekawszych imprez historycznych (bez znaczenia tak naprawdê okres je¿eli o mnie chodzi) odbywaj±cych siê w Europie w ka¿dym sezonie. Nawet nie musi byæ specjalnie dobrze zrobione, wystarczy: kraj, miejsce, data, okres i link do strony, a jak siê komy¶ chce to mo¿e przet³umaczyæ na polski.
Np. bardzo fajna jest Bitwa pod Hastings (1066) w 3cim tyg wrze¶nia w miejscowo¶ci The Battle.

Pozdrawiam i nie bijcie ;D
Indar
Imprezy zagraniczne pojawiaj± siê w kalendarium zazwyczaj wtedy kiedy kto¶ siê na tak± wybiera i szuka chêtnych do wyjazdu. Ew. kto¶ kto by³ na takiej imprezie i dzieli siê wra¿eniami.
To chyba wystarczy - trudno pisaæ o imprezach o których nie ma siê pojêcia.
Hiszpan89
CYTAT(Indar @ 00:14 04.09.2011) *
Imprezy zagraniczne pojawiaj± siê w kalendarium zazwyczaj wtedy kiedy kto¶ siê na tak± wybiera i szuka chêtnych do wyjazdu. Ew. kto¶ kto by³ na takiej imprezie i dzieli siê wra¿eniami.
To chyba wystarczy - trudno pisaæ o imprezach o których nie ma siê pojêcia.

Dziêki za wyja¶nienie, to wiele t³umaczy. Jeszcze siê tak spytam, jak siê trafi na tak± ciekaw± imprezê zagranic± z takiego czy innego powodu, to jakie informacje powinny zostaæ uwzglêdnione? Oczywi¶cie rozumiem, ¿e je¿eli by³o siê aktywnym uczestnikiem to mo¿na przes³aæ regulamin, program, nagrody, informacje na temat organizatorów, jakie¶ dane kontaktowe, zdjêcia, filmy itd. Ale jak siê by³o turyst± i jest problem ze zorganizowaniem niektórych z powy¿szych informacji?

Wybaczcie ¿e tyle pytañ, ale chcê siê uczyæ i nigdy nie wiadomo na co siê trafi :D
Adrian £uczak
Na forum by³y w±tki o zagranicznych imprezach (np. Francja i reszta zachodniej Europy).
Zajrzyj do kalendariów z poprzednich lat (np. 2010 i 2009) oraz poszperaj nieco na forum.
Ew. mo¿esz siê spytaæ u¿ytkownika Jean-Philippe na pw (tylko po angielsku smile.gif ). Jestem pewny, ¿e pomo¿e.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.