Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wczesne ¶redniowiecze - Zachodniopomorskie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
MagE
3 osoby (2M + K) poszukuj± grupy odtwórstwa historycznego ze Szczecina lub okolic (mog± byæ Niemcy).
Interesuje nas wczesne ¶redniowiecze we wszelakiej formie. Pani moja potrafi szyæ dawne stroje, ja i mój przyjaciel trenujemy ³ucznictwo tradycyjne.

Wiek 30+ smile.gif

Przygarnie nas jakas fajna, prê¿nie dzialaj±ca grupka ?
(Mamy te¿ dzia³kê du¿a w historycznym miejscu, na której chcieliby¶my postawiæ kilka cha³up z epoki)

Czekamy.

dstrzel@gmail.com
Godzimir
W Szczecinie z tego co wiem dzia³a kilka grup. Z tego co wiem, to w³a¶nie stamt±d wywodzi siê Triglav. Zagadajcie do nich smile.gif
Lasota
polecam DEBY ARKONY
M¶cidróg
Je¿eli macie 30+ ,dzia³kê ,kase i chêci to po co Wam siê pchac do jakiej kolwiek grupy?Za³ó¿cie w³asn± ,na Waszych warunkach.
pozdrawiam
M.
MagE
CYTAT(M¶cidróg @ 17:56 27.08.2011) *
Je¿eli macie 30+ ,dzia³kê ,kase i chêci to po co Wam siê pchac do jakiej kolwiek grupy?Za³ó¿cie w³asn± ,na Waszych warunkach.
pozdrawiam
M.

ano po to, ¿e nie mieszkamy w ¶cis³ym Szczecinie... poza tym, chcieli¶my nie zaczynaæ od zera smile.gif
MagE
CYTAT(Lasota @ 15:50 27.08.2011) *
polecam DEBY ARKONY

jakie¶ namiary poproszê smile.gif
M¶cidróg
CYTAT
ano po to, ¿e nie mieszkamy w ¶cis³ym Szczecinie...

Ja mieszkam w Niemys³owicach:)
Ludzie z mojej grupy rozrzuceni s± po Polsce..i dajemy radêsmile.gif
CYTAT
za tym, chcieli¶my nie zaczynaæ od zera

Czasem jest to du¿o lepsze:) naprawde smile.gif
pozdrawiam
M.
jasmin
CYTAT(M¶cidróg @ 21:56 28.08.2011) *
CYTAT
ano po to, ¿e nie mieszkamy w ¶cis³ym Szczecinie...

Ja mieszkam w Niemys³owicach:)
Ludzie z mojej grupy rozrzuceni s± po Polsce..i dajemy radêsmile.gif
CYTAT
za tym, chcieli¶my nie zaczynaæ od zera

Czasem jest to du¿o lepsze:) naprawde smile.gif
pozdrawiam
M.

Jeste¶ wyj±tkiem potwierdzaj±cym regu³ê. Pozatym nie zacz±³e¶ od zera. Masz Alinêsmile.gif, a to od razu bonus +50.

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.