Tak jak w temacie rzeczy znalezione i zgubione mo¿e uda sie znale¼æ
Mam toporek zabrany przypadkiem w po¶piechu po 5vs5 z kkoliæ trybuny Fabryki ¦wiñ. Wydaje mi siê ¿e kogo¶ z "£ANu" pozdrawiam:)
Kolega z bractwa znalaz³ na polu po pi±tkowej próbie nerkowiec z charakterystyczn± pochw±.
Ja z kolei straci³em glinian± zawieszkê- gwizdek w formie ptaszka, gdzie¶ w okolicy Chor±gwi Pomezañskiej.
Pozdrawiam
Kacper
znaleziono dwie nagolennice przy sklepiku (tym na kolkach, w okolicach ¦w. Jerzego)
jesli wla¶ciciel sie znajdzie to prosze na PW info z opisem
pozdro
Gdzie¶ zgubi³em no¿yk obozowy z drewnian± rêkoje¶ci± na mosiê¿nych nitach, z dwoma charakterystycznymi mosiê¿nymi tunelami przy koñcu rêkoje¶ci. Ju¿ siê z nim po¿egna³em, ale mi³o by by³o gdyby siê jednak znalaz³.
Ze znalezionych to mamy rêkawice skórzan± czarn± z pola bitwy.
Mi osobi¶cie zgin±³ na kranach ko³o ¦w. Jerzego zegarek w poniedzia³ek stalowy z bia³± tarcz± i kapelusz ze s³omy na scenie po pi±tkach. Znale¼ne siê nale¿y a jak, jak nic.
Na parkingu nieopodal obozu Chor±gwi Podolskiej znalaz³em nó¿ i szpikulec. Je¿eli kto¶ siê przyznaje do zguby, to proszê o priva z dok³adnym opisem no¿a.
Pozdrawiam
Le¶ny
Zgubi³em kapelusz rogo¿ynowy z br±zowym rzemieniem, produkcji Gregora na turnieju pi±tek... a dok³adnie przy bramie z której wychodzili walcz±cy.
pozdrawiam
To ja te¿ co¶ zgubi³em
A by³ to du¿y dosyæ mroczny sztylet z d³ugim jelcem i g³owiczk± w drewnianej obci±gniêtej zielon± skór± pochwie z mosiê¿nymi okuciami. Sztylet robi³em samodzielnie wiêc mam do niego du¿± sentyment i mi³o by by³o go odzyskaæ. Dla znalazcy mi³a nagroda. Sztylet mog³em zgubiæ albo w ch. £êczyckiej albo w ¶w Siekierce albo na drodze pomiêdzy tymi chor±gwiamy czyli gdzies miedzy kuglarzami a pomezank± i mazowszem
Pozdrawiam
Micha³ Wojtysiak
Mi przyniesiono sztylet nerkowiec z parkingu pomiêdzy Jerzami a Podolem, szukam w³a¶ciciela
Witam.
Ja zgubi³em sztylet w pochwie z drewna koloru orzechowego z mosiê¿nymi okuciami. Sztylet wykonany przez Kurgana najprawdopodobniej ze stali chirurgicznej. Ma dla mnie du¿± warto¶æ wiêc chêtnie znalazcy postawiê dobrego mioda. Sztylet bardzo podobny w wygl±dzie do sztyletu SS.
Je¶li to który¶ ze znalezionych proszê o kontakt na priv lub w tym temacie.
My utracili¶my Chor±giew i nadal czekamy na honorowe jej zwrócenie w zamian za odpowiedni okup. Chor±giew Ziemi Sieradzkiej zniknê³a z Chor±gwi Podolskiej dzieñ po bitwie miêdzy 3:30 a 4:00. Widziano piêæ osób, które krzycza³y, ¿e zdoby³y wronê, co by³o b³êdnym stwierdzeniem. Liczê na jakikolwiek kontakt z tymi osobami, lub kim¶, kto ich widzia³.
Pozdrawiam smutny Stach!
W nocy z 16 na 17 lipca, na Grunwaldzie w okolicach B³êkitnego Królestwa albo szranków i Krakowskiej, zgubi³em drogi mi nó¿ historyczny. Jednosieczny, d³ugo¶æ ok. 25 cm z drewnian± ok³adzin± i mosiê¿nymi wykoñczeniami. Miodek dla znalazcy
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.