Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: szabla - lodz
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Infamis
Slawa Panowie Bracia
To moj pierwszy post na tym zacnym forum tak wiec w pas sie klaniam i witam wszystkich.
Poszukuje chetnych osob do treningow szabli w malo pieknym miescie Lodzi. Jako, ze ja poczatkujacy w temacie mile widziane osoby z doswiadczeniem, ale kazda okazja by pomachac szabelka, a raczej na poczatek palcatem mile widziana. Kontakt przez PW lub email.
Pozdrawiam
Towarzysz ciê¿kiego kufla
Witam!
W £odzi prê¿nie dzia³a klub polskich sztuk walki Signum Polonicum. Z racji na walkê gor±co polecam. Jednak z wyprawami na imprezy historyczne u nich kiepsko. Czy jest jakie¶ czynne bractwo XVII w £odzi? Poszukujê ludzi chêtnych na jaki¶ ma³y poczet smile.gif
Pozdrawiam
Infamis
Dzieki za namiar, sprawdze :-). Z tego co wiem w samej £odzi nic nie ma, najblizej w Rawie. Do pocztu z mila checia sie przylacze, a jak kiedys najdzie Cie ochota na pomachanie szabelkami lub wzglednie szklem z miodem to ja zawsze otwarty na propozycje.
Pzdr
Towarzysz ciê¿kiego kufla
Signum Polonicum serdecznie polecam, ale raczej bêdziemy mieæ przerwê w treningach na wakacje (do koñca nie wiem, bo sam teraz nie trenujê z powodu si³ wy¿szych). Wiêc chyba lepiej kontaktowaæ siê we wrze¶niu dopiero (ja do³±czy³em w pa¼dzierniku). Treningi s± na Retkinii.
W sprawie przechylania szk³a i ewentualnej wspó³pracy szlacheckiej - jak siê ogarnê z sesj± na P£ to mo¿emy siê skontaktowaæ na privie smile.gif
Michal
Witam ! Nieca³e 50 km od £odzi w Piotrkowie dzia³a grupa szermierki Dragoni (www.dragoni.net.pl). W u¿yciu palcaty, rudisy oraz ich piankowe odpowiedniki a tak¿e szpada i floret. Super zabawa. Treningi co sobotê.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.