Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Szukam bractwa do treningow
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Mugen
Witam
Jestem z Kijowa ale studiowalem w Warszawie i przez najblizsze kilka miesicy bede w tym slawnym miejscu
W Kijowie zajmuje sie rekonstrukcja Ordy w period XIII wieku. Jestem w Kijowskim bractwie "Rodgar".
Przez to ze bede w Warszawie - szukam bractwa do wspolnych treningow. Mam swoj caly komplekt zbroji i broni.
Interesuja mnie bractwa ktore maja chociaz by 1 trening z walka w tygodniu.

O kontakt prosze albo tutaj albo na email adenmaster@gmail.com

Przepraszam za swoj polski, bardzo dawno nie pisalem i nie gadalem smile.gif
MagicWojtek
hej Mugen
polecam Warszawsk± Akademie Miecza ( http://www.freha.pl/index.php?showtopic=22...60&start=60 )
Mugen
Dzieki bardzo, juz napisalem smile.gif
Black_Lotus
W ¶rody o 20 równie¿ w gimnazjum na narbutta s± osobne treningi u Floridy.
Mugen
Na narbutta to przy akademiku "Sabinki" ? smile.gif Jezeli tak to super bo wlasnie w tym akademiku u kolegow bede mieszkal.
A czy moglbys' podac' szczeguly ?
Florida
Ludzie!

Ogarnijcie siê w koñcu. Nie o 20, tylko od 19:30. A przyj¶æ mo¿na ju¿ o 19, aby wnie¶æ sprzêt itd, itp.
Grzegorz £
CYTAT(Mugen @ 23:42 11.05.2011) *
Na narbutta to przy akademiku "Sabinki" ? smile.gif Jezeli tak to super bo wlasnie w tym akademiku u kolegow bede mieszkal.
A czy moglbys' podac' szczeguly ?

Dok³adnie tam.Adres :Narbutta 65/71 ¦rody 19.30 2 godziny , trening sparingowy lub zadaniowy.Co do szczegó³ów pytaj Floridy.
Pozdro.
Robert Szatecki
Taka uwaga, na Narbutta treningi te¿ s± na ertalony.
Florida
Ale mog± byæ na stal. Jak kto¶ sobie ¿yczy. Byle nie w ¶ciany Panowie, byle nie w ¶ciany.
Ryba
Ach...najlepiej!
Jesli bêdzie chêtny na stal to mo¿e i emeryt Ryba sie pojawi icon_wink.gif
Mugen
Oczywiscie ze na stal smile.gif Ryba, bede w srode na ciebie czekac' smile.gif
Mugen
Koledzy, dzisiaj przyjechalem do Warszawy... I dzis bede na tfreningu u Foldiry (jezeli na to pozwolicie) Czekam na wszystkicj ktorzy chca trenowac' na stali smile.gif

Znow przepraszam za moj polski )
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.