Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: ¦ladami Braci Dobrzyñskich Drohiczyn 2011
> Inne > Kalendarium 2011
Thorgil
Witam Serdecznie.

Bêd± tacy, którzy powiedz±, ¿e znowu za pó¼no gnaj± pos³owie...
Ale konie umêczone i odpocz±æ musia³y smile.gif

Przekazuje zatem, ze chêtnie znowu ugo¶cimy Przyjació³ którzy bêd± chcieli zawitaæ w nasze skromne progi w dniach 30-31.07.2011 r. aby po trudach Grunwaldu poodpoczywaæ.

Zapraszamy do Drohiczyna nad rzekê Bug. Zapraszamy na turniej konny i pieszy po³±czony z nagrodami.
Zapraszamy aby godnie uczciæ tak walecznych braci zakonnych.

Co do samego przebiegu turnieju bêdziemy starli siê informowaæ jak najszybciej.

Pozdrawiam

Andrzej "Thorgli"
Marek Hilgendorf
Gdzie s³aæ zg³oszenia?
Macie jakie¶ szczególne wymagania odno¶nie uczestników?
Viator
Co prawda na tegorocznym Grunwaldzie zmêczy siê zapewne daleko mniej osób, bo czê¶æ sobie wogóle odpu¶ci, ale tym lepsza bêdzie frekwencja u Ciebie i na paru innych imprezach smile.gif

Rozumiem, ¿e jak turniej, to zale¿y Wam g³ównie na walcz±cych, ale z drugiej strony je¶li miejsce na obóz jest na ca³ej pla¿y przy barze, tak jak na imprezach wikiñskich, to miejsca chyba bêdzie dosyæ ¿eby mog³y przyjechaæ ze swoim namiotem tak¿e "strojowe jasie" (np. w moim przypadku by³bym tylko w charakterze widza z dzieæmi) ?
Anka z Mazowsza
Nareszcie jest informacja, której wyczekuje ju¿ d³uuugi czas smile.gif
-
Warszawska komandoria templariuszy bardzo chetnie zawita na Drohiczynie - ach ile dobrego nas³uchali¶my sie o zesz³orocznej imprezie od braciszków z Bia³egostoku i nie tylko:) I tez prosze o maila ¿eby wys³aæ oficjalne zg³oszenie.

Pozdrawiam!
HubertBKZT
No to ja mam dylemat. Wybraæ swój ¶lub czy jednak turniej w Drohiczynie dunno.gif crazy.gif
Zal ¿e tak fajna impreza mnie ominie icon_sad.gif
BoskiMisza
No nareszcie!

Smocza na 100% stawi siê w licznym sk³adzie! Takiej imprezy poprostu nie mo¿na sobie odu¶ciæ!
Piêkne ³±ki nad Bugiem, obozowisko nad rzek±, p³ywanie ³odzi± wios³ow± i przemi³a go¶cina - tak w skrócie mo¿na opisaæ turniej w Drohiczynie.

Naprawdê warto siê tam wybraæ!!!

Wkrótce postaram siê wrzuciæ parê fotek z zesz³orocznej edycji.

Pozdrawiam
Misza

PS. Hubert - ¶lub trwa tylko 1,5h... Potem wpadaj do Drohiczyna :-)
Roar
Salve Fratres

Przykro by by³o nie pojawiæ siê u ciebie Andrzeju

Tak¿e je¿eli mnie z³e wiatr nie powstrzymaj± to i ja siê zjawie
Boguta z Bia³ej
Komandoria Podlaska ¦w. Jana z przyjemno¶ci± zawita w te piêkne okolice. S³yszeli¶my same pozytywy, chêtnie zobaczymy te wspania³o¶ci na w³asne oczy.
Rudeee
A mnie to sam wiesz smile.gif na Drohiczyñskie imprezy to nic mnie nie powstrzyma :P
I strasznie bardzo siê cieszê, ¿e taki w tym roku odzew smile.gif
Thorgil
Uff.
Ciesze siê, ze jest takie zainteresowanie. Dziêkujê. To stawia nas w sytuacji takiej, ¿e mimo i¿ do dopiero druga edycja wysoko musimy podnie¶æ poprzeczkê. Na pewno zrobimy wiele aby czas spêdzony u nas zaliczono do udanych.

Wiêc gnam do pracy.

Wszelkie pytania, zg³oszenia proszê przesy³aæ na adres: svet-perk@svet-perk.pl

Pozdrawiam
Andrzej
Anka z Mazowsza
Witam

Czy doszlo nasze zgloszenie? Wys³a³am tu¿ po pojawieniu sie informacji o turnieju, a do dziesiaj ¿adnej odpowiedzi:(
Thorgil
Przeprasza Wszystkich, którzy poczuli siê dotkniêcie, ze nikt nie odpisuje...
Dziêkujemy za zg³oszenia. Jest ich tyle, ze przesz³o to nasze wyobra¿enia. Ale te¿ okazuje siê, ze idea jest jak najbardziej dobra.
Mamy o czym my¶leæ.
Oczywi¶cie wszystkich Was oczekujemy w Drohiczynie...
Nasz milczenie oznacza, ¿e ca³y czas do ostatniej chwili szukamy wszystkiego co umo¿liwi nam przeprowadzenie imprezy na odpowiednim poziomie.

Wiem, ze Grunwald... i ju¿ ma³o czasu. Ale od poniedzia³ku odpowiadam na wszystkie maile.

Dziêkujê wszystkim za zdjêcia. Widaæ, ¿e impreza bêdzie mia³a wysoki poziom.

Do zobaczenia Wiêc w DROHICZYNIE.
Oczywi¶cie powitamy Was ju¿ w pi±tek, drewna na ogniska nie zabraknie, innych rzeczy tak¿e...
Thorgil
NIESTETY moi Kochani. ¯al to pisac, ale Turniej w Drohiczynie siê nie odbêdzie.

W dniu wczorajszym - tj. pi±tek 15.07.2011 r. Pan Burmistrz Drohiczyna w rozmowie telefonicznej poinformowa³ mnie o rezygnacji przez Miasto wspó³organizowania tej imprezy i co za tym idzie sfinansowania wszystkich atrakcji z tym zwi±zanych. Koni, wy¿ywienia itd...

Jest mi bardzo przykro, bo mia³em nadziejê, ¿e miasto pójdzie drog± historii. Tym bardziej, ¿e ma siê czym pochwaliæ i ¿e to bêdzie nak³ad na promocjê który siê op³aci.

Tym bardziej, ¿e turniej ten ma przysz³o¶æ.

Miasto wybra³o inn± drogê. Odbêdzie siê wystawa koni zimnokrwistych. Panowie i Panie ze ¶redniej i niskiej pó³ki politycznej bêd± sobie niczym w Tañcu z Gwiazdami wzajemnie rozdawaæ nagrody i ¶ciskaæ rêce w duchu przysz³ej wzajemnej pomocy...

Ale nie rezygnujemy z pomys³u. Chcemy ten Turniej w przysz³o¶ci organizowaæ. Musimy tylko wszytko pouk³adaæ od nowa.

Thorgil i reszta.
Adams87
Przykro bo mia³em wielk± ochotê siê pojawiæ miejmy nadzieje do zobaczenia za rok zarówno na wczesnym jak i XIII wiecznym Drohiczynie...
Thorgil
S± rzeczy, na które nie mamy wp³ywu. Ale nauczy³o nas to tak¿e, ¿e nie zawsze wszystko jest jasne i przejrzyste.
Z imprezy nie zrezygnujemy. Ale od pocz±tku do koñca bêdziemy ja sami chcieli zorganizowaæ.
W przysz³ym roku na pewno siê odbêdzie.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.