Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Liga Po³udnie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo > Treningi i spotkania ³ucznicze
drzewian
Witam serdecznie

Z wielka przyjemno¶ci± informuje ³uczników ¿e zawi±za³a siê Liga Po³udnie. Na cykl zawodów Ligii bêd± sk³ada³y siê 4 zawody w ci±gu roku. W zawodach mog± wzi±æ udzia³ zg³oszone dru¿yny lub indywidualni ³ucznicy. Wiêcej szczegó³ów znajdziecie tutaj :

http://dzd.phorum.pl/viewforum.php?f=9&...905a6c5b6872157

Zapraszamy z zapoznaniem siê z zasadami oraz o zg³oszenia wszystkich chêtnych

Migwetch
brat Bule
CYTAT
2. Warunkiem przyst±pienia do Ligi jest strzelanie w niej z ³uku tradycyjnego , u¿ywaj±c odpowiedniego sprzêtu:
-- a. ³uk tradycyjny jednoczê¶ciowy, bez przyrz±dów, ani oznaczeñ celowniczych.
-- b. strza³y drewniane z lotkami z materia³ów naturalnych: pióro, skóra, papier.
-- c. dozwolone s± osady plastikowe.

a.) ³uk tradycyjny jednoczêsciowy - co to jest ?
Marcin77
choæby d³ugi ³uk angielski, ³uki typu wschodniego, czy to laminaty czy te¿ drewniane, etc. ... w przeciwieñstwie do chocia¿by ³uków wymienionych w linku poni¿ej http://www.forumlucznicze.pl/wszystkie-inn...ws-t1556.0.html
drzewian
No có¿ ten punkt chyba specjalnie zosta³ zrobiony by wyeliminowaæ drzewiana posiadacza ³uku tradycyjnego dwuczê¶ciowego smile.gif

rossomak
Drzewian - poprawione , mo¿esz strzelaæ swoim indiañskim "bloczkiem " smile.gif
drzewian
A dziêkujê bardzo nawet nie zabiega³em o takow± poprawkêsmile.gif
Mam ju¿ drugi ³uk wiêc nie ma i tak problemu z tym punktem regulaminu
braciszek Boullii
Super sprawa, chêtnie siê przy³±czê.
Niestety czekam ju¿ prawie dwa tygodnie na aktywowanie konta przez admina. Termin nastêpnych zawodów 9.04 wiêc nie wiem czy zd±¿ê.
rossomak
Zapraszamy . Na priv posz³a wiadomo¶æ smile.gif
drzewian
Witaj braciszku Boullii
by wzi±æ udzia³ w turnieju wcale nie trzeba sie na forum rejestrowaæ nale¿y tylko je czytaæ heheheh
A Ty jeste¶ ju¿ wpisany jako uczestnik turnieju w kwietniu w dru¿ynie No name. Poza tym zawsze mo¿na tutaj napisaæ do np. Rossomaka czy do mnie i wtedy zapodamy organizatorowi chêæ uczestnictwa w turnieju:)smile.gif
tak my¶lê
braciszek Boullii
Drzewian dziêki, dziêkujê równie¿ rossomak'owi za pomoc.
Wiem, ¿e jestem zapisany, dziêki An. Taka poczta pantoflowa ale czy nie pro¶ciej by by³o gdybym móg³ to zrobiæ sam? Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, mo¿e wiêcej osób chcia³o by wzi±æ udzia³ w turnieju a czekaj± na rejestracje konta i nie mog± siê doczekaæ smile.gif
.Axel.
Witam braciszku Boullii.

Poniewa¿ mamy zabezpieczenia przed botami komputerowymi musia³em przegapiæ w tych zg³oszeniach Twoje. Przepraszam i b³±d ju¿ naprawi³em.

Konto aktywne. Zapraszam na forum.
drzewian
II runda turniejów Ligii Po³udnia za nami i powoli w klasyfikacji robi sie klarownie, zainteresowanych zapraszam do zapoznania siê z ogólnymi wynikami po II rundzie :
Liga Po³udnie - klasyfikacja ogólna
Chaos666
Witam!

Temat przeniesiony do specjalnie utworzonego na tak± okoliczno¶æ dzia³u. Proszê o tym pamiêtaæ smile.gif

Pozdrawiam
Chaos
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.