Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Zespo³y] - Fidelius
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Muzyka dawna, tañce i pie¶ni
Slawo
Kiedy¶ uslysza³em Fideliusa i bardzo chcialem kupiæ ich plytê,
ale nie mia³em kasy.
A tera nigdzie nie mogê tego dostaæ.
Czy kto¶ ma ich nagrania?
Marcin Waszkielis
No ja co¶ tam mam, ale nie znam tytulu tego albumu.
Anna Wojciechowska
Z tego co wiem Fidelius nagra³ dwie p³yty. Ja mam jedn±, tê pierwsz±. Ale je¶li chcesz Mincerz (pawe³ Maciejewski) jest bliskim znajomym jednego z nich (Diega bodaj¿e), wiêc na pewno ma wszystkie p³ytki. Zg³o¶ siê do niego.
Sauron
Ja tak z ciekawosci chcialem zobaczyc na ich stronie, co to za rzeczona druga plyta, ale jakos nie ma ich w googlu (a pamietam ze byli - po tym jak znajomi kupili na Grunwaldzie plyte gdzie jakosc nagran byla gorsza niz na kasecie - bo chcielismy z nimi troszke porozmawiac... devil.gif )

Ktos ma jakies informacje czy mozne nazwe zmienili smile.gif ?
Robert Bagrit
Mo¿e zerknij tu: http://www.fidelius-web.de

Pozdrawiam
Ales Chumakou
Spadarstva! Mozha htos'c'i vedaje kantakty (e-mail) zespolu FIDELIUS. Ja byu by dardzo udziaczny.

Maybe someone can help me to find contacts of German Medieval band FIDELIUS? I need their e-mail.

???????! ????? ???-?????? ????? ???????? (e-mail) ?????? FIDELIUS. ??? ?? ????? ??????????.
Sauron
Here you can find more information (and email) about fidelius http://www.fidelius-web.de/.
Ales Chumakou
I haven't found any mentions of FIDELIUS' contacts on that pages... Pity. icon_sad.gif
Maybe that's because my poor German?..
Maybe another ideas?
Sauron
From the web page

http://www.fidelius-web.de/content/main/st...&page=impressum

Impressum
Kontaktadressen:
Diego Scholz,
An der Linde 67,
02894 Melaune
Carl-Zeiss-Str. 10,
07743 Jena
(Alternativadresse)

Telefompressum
Kontaktadressen:
Diego Scholz,
An der Linde 67,
02894 Melaune
Carl-Zeiss-Str. 10,
07743 Jena
(Alternativadresse)

Telefon:
03641 / 634734
035827 / 73052
0179 / 7873586

Email:
fidelius-web@gmx.de

Webdesign / Entwicklung:
Mike Schulze
Eva Seltz
Alexander Steinbeiß

03641 / 634734
035827 / 73052
0179 / 7873586

Email:
fidelius-web@gmx.de

Webdesign / Entwicklung:
Mike Schulze
Eva Seltz
Alexander Steinbeiß
Ales Chumakou
I've just written a letter. Now I'm calm and pleased! bigsmile2.gif
Morrigan
w ten weekend zespol Fidelius bedzie na festiwalu muzyki dawnej w Malborku icon_mrgreen.gif
Banita
No to wiem na co pojadê do Malborka!!!!!
Morrigan
Koncert swietny naprawde tylko troche krotki bigsmile2.gif a panowie z Fideliusa bardzo mili i cierpliwi ...naprawde swietnie bylo
100krotka
równie¿ bardzo pozytywnie wspominam z tego i z zesz³ego roku ich koncert smile.gif

happy.gif
Morrigan
wydaje mi sie ze Fidelius gra muzyke stylizowana na sredniowiecznej (owsze ma kilka kawalkow "klimatowych") a wy jak uwazacie ????
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.