Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: piekny kalendarz na 2011
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Grafika, makiety, prezentacje multimedialne
siwy
CIACH! Edycja moderatorska z uwagi na tre¶ci reklamowe.
Indar
Rafa³ Pr±dzyñski
A ma to wspólnego z FREHA...?????
robert w. Wielki
Jak to co..? Przecie my tu jeste¶my sami neopoganie.. szczerba.gif
siwy
CYTAT(robert w. Wielki @ 20:56 03.01.2011) *
Jak to co..? Przecie my tu jeste¶my sami neopoganie.. szczerba.gif

moi mili ten projekt ma równie¿ a mo¿e przede wszystkim pe³niæ funkcje edukacyjne, o estetycznych nie wspomne bigsmile2.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
O gus(³)(t)ach siê nie dyskutuje - mnie siê on nie podoba i tyle - a do czego ma niby edukowaæ???
siwy
CYTAT(Rafa³ Pr±dzyñski @ 12:28 04.01.2011) *
O gus(³)(t)ach siê nie dyskutuje - mnie siê on nie podoba i tyle - a do czego ma niby edukowaæ???

edukacja tyczy nasych slowianskich korzeni, naszej kultury
mimo iz prawdopodobnie jestes wyznawc± chrze¶cijanstwa ktore to zrodzi³o sie w palestynie nie s±dzisz chyba ze tam siegaja korzenie Polaków
Ksi±¿e Wszebor
I co bêdzi ekolejna pyskówka chrze¶cijañsko-neopogañska? Ulitujcie siê.
Grandgousier
chcia³bym zauwa¿yæ, ¿e to paskudztwo jest tu umieszczone jako reklama. szajskolorowe paskudztwo nie jest do pobrania, jest na sprzeda¿.

dlatego: panie moderatorze!

siwy, a S³owianie swoj± kulturê tak sami zupe³nie wymy¶lili i zbudowali od fundamentu? mo¿e od razu zacznij rekonstruowaæ wierzenia praindoeuropejskie, albo obrzêdowo¶æ homo erectus. dobrym rozwi±zaniem bêd± te¿ leki, nauka i jaka¶ uczciwa praca.

CYTAT
I co bêdzi ekolejna pyskówka chrze¶cijañsko-neopogañska?
tacy to neopoganie jak ze mnie katol. to czciciele swaroga, twaroga i pieroga, co wymy¶laj± bajeczki i do wierzenia podaj±. por. podlinkowan± wy¿ej stronê.
Nikodem
Proste techniczne pytanie: jest to gdzie¶ dostêpne w sensownym rozmiarze? Chodzi mi o rozdzielczo¶æ pozwalaj±c± na druk.
Rafa³ Pr±dzyñski
Szczególnie pras³owiañska jest ta imitacja kipczackiej lub awarskiej baby kultowej rodem ze ¶rodkowej Azji.
Wciskaj kity wykszta³ciuchom a nie takim ciemnym moherom jak ja bigsmile2.gif

I chcia³em dostrzec ¿e to bêdzie gorsza pyskówka bo tutaj siê próbuje polaków napu¶ciæ na katoli z powodu ¯ydowskich korzeni tej religii.

Wstrêtne bêkarty SS bigsmile2.gif
Indar
Nie mo¿na nawet na chwilê spu¶ciæ FREHY z oka smile.gif
Pierwszy post wymoderowa³em, temat zamykam - ¿eby nie dopu¶ciæ do dalszej jak¿e ciekawej wymiany zdañ.
Moderujê i zamykam z jednego powodu - to faktycznie reklama. A to forum ma swój regulamin, który wypada przestrzegaæ. Paskudztwo, czy nie - ¿eby kalendarz by³ do ¶ci±gniêcia za darmo - temat móg³by tu zostaæ. Tylko zapewne by³by pod specjalnym nadzorem ;)
Do usuniêcia w przysz³o¶ci.
K.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.