Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zaproszenie na Piknik Rycerski Gromnik 2011
> Inne > Kalendarium 2011
Zabawny
Witam,

Zapraszam do udzia³u w kolejnym ju¿ pikniku rycerskim.

Impreza bêdzie mieæ miejsce II maja 2011 roku w Gminie Przeworno, woj. Dolno¶l±skie.

Wiêcej informacji pod adresem:

http://www.przeworno.pl/asp/pl_start.asp?t...p;akcja=artykul

Kontakt ze mn±:
kom. 511 80 40 80
s.zabawa@przeworno.pl

Pozdrawiam
S³awek
agresiva56
Czy bedzie organizowany turniej bojowy??Na jakich zasadach i jakie nagrody??
Pozdrawiam
jokoko
jaki termin? Na stronce, któr± poda³e¶ jest info o pikniku z 2010
Zabawny
Impreza ma miejsce 2 maja od godziny 15.00. Odbêdzie siê napewno turniej bojowy i turniej ³uczniczy. Do wygrania miecz jednorêczny do pokazów rycerskich oraz ³uk d³ugi angielski 76 o naci±gu 24 kg, wraz z ko³czanem i strza³ami. Ponadto wszystkie bractwa, które zadeklarowa³y ju¿ udzia³ w pikniku bêd± na miejscu ju¿ od 30 kwietnia do 3 maja. Miejscem jest szczyt góry Gromnik w Gminie Przeworno. Impreza ma charakter wolny i skierowana jest do wszystkich grup rycerskich oraz rzemie¶lniczych. Ma charakter inscenizacji XV-w wydarzeñ wzniesienia Gromnika. Jednak racja d³ugiego weekendu przyci±gnê³a ju¿ dosyæ spor± grupê osób, które chêtnie spêdz± kilka dni w ¶rodku lasu. Wiêcej informacji, harmonogram, mapa bêdzie mo¿na zobaczyæ wkrótce na stronie. Je¿eli chodzi o informacje dotycz±ce zasad turniejowych, to proszê kierowaæ pytania do Maximusa z Chor±gwi Piastów ¦l±skich. Gdyby kto¶ chcia³ wzi±æ udzia³, bardzo proszê o wcze¶niejsz± informacjê do mnie, abym mia³ mniej problemów przy organizacji smile.gif .

Ponadto raz jeszcze serdecznie zapraszam.

Je¿eli nie, to ¿yczê równie mi³ej zabawy w innych miejscach.

Pozdrawiam,
S³awek Zabawa
s.zabawa@przeworno.pl
agresiva56
A czyjej produkcji ten miecz?
Zabawny
CYTAT(agresiva56 @ 15:51 31.03.2011) *
A czyjej produkcji ten miecz?

Miecz firmy AGRU.PL

braciszek Boullii
O której trzeba byæ aby zd±¿yæ zapisaæ siê na turniej ³uczniczy. Czy jak dotrê o 16:30 zostanê dopuszczony do zawodów?
Zabawny
Tak jak powiedzia³em, wszystkie pytania dotycz±ce wspó³pracy miêdzy bractwami i udzia³u w turniejach proszê kierowaæ do Maximusa z Chor±gwi Piastów ¦l±skich: http://www.bractwo.net.pl/ Ja jestem od spraw g³ównie organizacyjnych. Osoby, które chcia³by wzi±æ udzia³ w pikniku jako bractwa powinny jednak wcze¶niej potwierdziæ telefonicznie obecno¶æ, gdy¿ dla tych osób bêdê mia³ kartki z uprawnieniami wjazdu samochodem na teren imprezy. Poza imprez± bêdzie funkcjonowa³ transport zbiorowy a z parkingu jest kilka ³adnych kilometrów. Wiêc proszê o info a ja pomogê smile.gif W razie szczególowych pytañ proszê o rozmowê drog± e-mail s.zabawa@przeworno.pl
agresiva56
http://www.youtube.com/user/LiderJS
Filmiki z bojowego pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.