Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Komplet idealny
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
Emil z Gi¿ycka
Witam!

Zapraszam do zapoznania siê z inicjatyw±, która ma na celu stworzenie "kompletu idealnego" na podstawie opinii u¿ytkowników.

FunPage na facebooku.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=174...173213242712940

Oto rusza pierwsza tego typu akcja! Prosimy o przesy³anie swoich opinii na temat uzbrojenia dziêki czemu za jaki¶ czas sporz±dzimy z tego artyku³, który jak najrzetelniej przedstawi Wam walory u¿ytkowe sprzêtu poszczególnych producentów. Na razie prosimy o opinie na temat najbardziej podstawowych elementów uzbrojenia - przeszywanic, he³mów, rêkawic oraz mieczy.

Opinie prosze sporz±dzaæ wg schematu:

Imiê i nazwisko opiniodawcy:

Rodzaj uzbrojenia: (np. he³m)

Producent:

Opis: ( wszelkie uwagi na temat u¿ytkowania)

Plusy: (czyli w skrócie co jest w nim dobre)

Minusy: (w skrócie co siê w nim nie podoba)

Opinie proszê przesy³aæ na adres: gladiatoria.pwr@gmail.com

Pozdrawiam!
Rafa³ Pr±dzyñski
Sorki- ale to jaka¶ totalna bzdura - do jakiej walki ma byæ ten zesaw - wedle jakich koncepcji - jakich regulacji/???? dunno.gif
Marcin Waszkielis
jesli ktos podesle opinie o pancerzu reaktywnym albo muszkiecie to ich mozna nieuwzgledniac jednak wydaje sie, ze zwykla ludzka domyslnosc sprawdza sie tu lepiej niz skomplikowane regulacje. Tresc strony na FB tez co¶ sugeruje.
£ukasz P
CYTAT(Rafa³ Pr±dzyñski @ 13:26 21.12.2010) *
Sorki- ale to jaka¶ totalna bzdura - do jakiej walki ma byæ ten zesaw - wedle jakich koncepcji - jakich regulacji/???? dunno.gif

To, do czego dana rzecz jest najlepsza, ma wynikn±æ z zestawiania. Przynajmniej ja to tak rozumiem.
przyk³ad :
rodzaj uzbrojenia Buzdygan
plusy bohurt
minusy bojówka.
Rafa³ Pr±dzyñski
Ja bardzo kulwa przepraszam ale to jest Forum nie rekraacji tylko REKREACJI historycznych i dzia³ szermierka - grzecznie proszê moderatora o usuniêcie tego tematu do dyjab³a.
Mateusz z Grójca
ja bym raczej postulowa³ o przeniesienie do dzia³u gdzie¶ z poradami na temat uzbrojenia i przestanie komukolwiek wadziæ.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.