Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Bia³ystok,Internet] Drut na kolczugê
> Inne > Gdzie kupiæ surowce-pó³produkty?
michalh
Witam

Od d³u¿szego czasu szukam drutu 1.6-2mm, stal sprê¿ynowa, ewentualnie ocynkowany (mogê odcynkowaæ).
Czy jest kto¶ z okolic Bia³egostoku i wie gdzie owy materia³ kupiæ? Obchodzi³em ju¿ sporo sklepów metalowych, ale wszêdzie by³y albo bardzo cienkie albo bardzo grube i to w ma³ych ilo¶ciach.
Ewentualnie - gdzie w internecie mo¿na owy drut korzystnie nabyæ? Na allegro czasem pojawiaj± siê jakie¶ aukcjie, ale przesy³ki wychodz± dro¿ej od towaru.

Pozdrawiam
Indar
W £om¿y nigdy nie by³o z tym problemów, a przynajmniej nie by³o kilka lat temu. Mogê siê przej¶æ i spytaæ - o ile 80 km ³apie siê pod okolice.
K.
michalh
Bardzo dziêkujê za odpowied¼. 80 km to jednak trochê sporo smile.gif
Mo¿e kto¶ jeszcze bêdzie wiedzia³, gdzie trochê bli¿ej mo¿na taki drut nabyæ.

Pozdrawiam
S³awoj94
Ja te¿ bym potrzebowa³ trochê drutu (2 kolczugi + czepiec i rêkawice)
Jak pan znajdzie mo¿e mnie poimformowaæ ?
Bo szuka³em i tak jak pan cienki 0.8 mm albo powy¿ej 3-4 mm
pozdrawiam
Krzysiek
Tholnar
Pochod¼cie po Elewatorskiej i jak tam nie ma na sk³adzie to pogadajcie ze sprzedawcami. Jak potrzebujecie wiêksze ilo¶ci to mo¿na siê z nimi dogadaæ ¿e sprowadz±. Najlepiej u takiej babaki na rogu Popie³uszki i Elewatorskiej i Nowosielskiej.
Pozdrawiam
S³awoj94
Z tego co wiem to kiedy¶ by³ na ul.Antoniukowskiej ale czy teraz jest to nie wiem .
Muszê siê wybraæ i kupiæ icon_rolleyes.gif
michalh
Co do drutu to jeszcze nie znalaz³em. By³em ju¿ w Metaliku,w mniejszym metalowym ko³o starego Auchana, w Kromecie i jeszcze takim mniejszym obok fabryki dywanów, wszêdzie z drutów mieli tylko bardzo gruby (wygl±da³o na przewód) i bardzo cienki.
Bêdê jeszcze szuka³ - zale¿y mi na ¶rednicy 2mm, nieocynkowany.
Dziêkuje za powy¿sze odpowiedzi.

Veremi - je¿eli znajdziesz gdzie¶ jaki¶ drut do daj znaæ, ja zrobiê tak samo smile.gif Ewentualnie mo¿emy z³o¿yæ siê i zamówiæ w wiêkszej ilo¶ci. To ile wezmê zale¿y od ceny, ale je¿eli bêdzie przystêpna to zamówi³bym ok 15 kg ( trzeba by by³o przeliczyæ na metry)

Wie kto¶ mo¿e gdzie kupiæ gwo¼dzie kowalskie?
Waæpan Hubert
Mam kolegê do¶wiadczonego kowala, który mo¿e zrobiæ gwo¼dzie. Je¶li aktualne. Bia³ystok i okolice.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.