Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Broñ (Mosin - sk³adak)
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie w XX wieku
GhosTek
Witam
Mam plan kupiæ kolbê do mosina lecz chce do kupiæ do niego magazynek,kurek i inne czê¶ci które by zas³ania³y pustkê tak ¿eby wygl±da³ jak prawdziwy. Na obrazku zaznaczy³em co chce dok³adnie mieæ. Zbyt siê na tym nie znam i w³a¶nie proszê o kogo¶ kto napisa³ bym co musia³ bym kupiæ.

Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
Kliknij, aby zobaczyæ za³±cznik
rympa³
Ojoj.
Je¶li chcesz na ¶cianê lub do rekonstrukcji to do drewna kup sobie aluminiowy odlew, ³adnie pomaluj i ju¿. Nie kombinuj ze sk³adaniem karabinu.
Zapoznaj siê ze stosown± ustaw±, dowiesz siê dlaczego.

R.

GhosTek
Dobra znalazlem, dzieki wielkie ale co z czescia na 2 obrazku ? Dodatkowo odlew nie posiada spustu.

EDIT : chodzi mi o lufe, muszeke i spust latwo jest znalesc ale trudniej lufe
Viator
Uzupe³ni³em tytu³ tematu. Proszê naprawdê o trochê wysi³ku i inwencji. Jaki jest sens zak³adaæ w dziale "Uzbrojenie XX wieku" temat pt. "Broñ" ? Jak uzbrojenie, to wiadomo ¿e broñ - ka¿dy temat tutaj jest o broni...
Pozdrawiam,
mod. Andrzej / Viator

P.S. Polecam najpierw co¶ poczytaæ o budowie karabinu ¿eby¶ chocia¿ potrafi³ napisaæ jak siê nazywa czê¶æ o któr± pytasz...
Silvan
Witam!
Je¶li chodzi o sam odlew to polecam stonkê:

http://www.historical-uniforms.com/repliki...e=3&sort=1a

A co do lufy to musisz sobie kolego improwizowaæ,najlepiej jak po³±czysz aluminiow± komorê zamkow± ze stalow± luf± wytoczon± z prêta.Bêdzie bardziej estetycznie oraz zgodnie z obowi±zuj±cym prawem .Mo¿esz potem pokryæ to oksyd± z tym,¿e na stali bêdzie siê trzymaæ a na aluminium nie obiecujê....
Pozdrawiam!
GhosTek
Przepraszam ale jestem w tym kompletnie zielony, oksyde mam kupic jako paste czy w jakies innej formie i czy mam to sam zrobic czy oddac to komus do zrobienia ? Czy zwyklym sprayem mozna to pomalowac ?
Silvan
Podaje link do strony Allegro:
http://allegro.pl/oksyda-preparat-do-oksyd...1255027728.html
Sprzedawca do ka¿dego zakupu dodaje instrukcje jak u¿ytkowaæ preparat.
Mi³ej zabawy smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.