Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Od kogo sztylet?
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
Elured
Witam,

Rozwa¿am kupno sztyletu, w granicach 200-300z³, z pasem i pochw±, ostry, kuty oczywi¶cie. Zale¿y mi na jako¶ci wykonania. Kogo polecacie? Kto¶ mo¿e posiada tak± broñ i móg³by siê wypowiedzieæ.

Pozdrawiam,
Elured

PS.: Nie wie kto¶ przypadkiem, co siê sta³o ze stron± S³awomira Ciszewskiego (http://dlarycerzy.livenet.pl)? Przeniós³ j± na inny serwer czy byæ mo¿e to ja mam k³opoty z Internetem?
efendi
CYTAT(Elured @ 20:12 25.08.2010) *
Witam,

Rozwa¿am kupno sztyletu, w granicach 200-300z³, z pasem i pochw±, ostry, kuty oczywi¶cie. Zale¿y mi na jako¶ci wykonania. Kogo polecacie? Kto¶ mo¿e posiada tak± broñ i móg³by siê wypowiedzieæ.

Pozdrawiam,
Elured

PS.: Nie wie kto¶ przypadkiem, co siê sta³o ze stron± S³awomira Ciszewskiego (http://dlarycerzy.livenet.pl)? Przeniós³ j± na inny serwer czy byæ mo¿e to ja mam k³opoty z Internetem?

Witaj!
Z pasem ,pochw± i dobry, to za tê sume nie znajdziesz. Przynajmiej ja nie znam nikogo takiego kto za te pieniadze potrafi zrobic co¶ dobrego
Pozdrawiam
Viator
Je¶li to ma byæ klasyczny sztylet (mieczowy) to szukaj u tych samych mieczowników, którzy kuj± miecze. Tylko, choæ taki sztylet jest miniatur± miecza kilkakrotnie l¿ejsz±, cena nie bêdzie tyle samo razy ni¿sza.
Adamd87
Mialem do czynienia ze sztyletem z Agru.pl. Jak ich miecze byly wyjatkowo dobre tak sztyletow bym nie polecil.
Zielu
pisa³em w rankingu mieczników ale wybaczcie, ¿e sie powtórzê. przed ¶wiêtami odebra³em sztylet typu baselard produkcji pana Ciszewskiego. bardzo dobra jako¶æ i bardzo ³adnie wykoñczony. zap³aci³em za niego 250 z³otych. naprawdê polecam, rzeczy wygl±daj± o wiele lepiej ni¿ na zdjêciach. jesli kogo¶ by interesowa³y zdjêcia mojej nowej zabawki to mogê siê podzieliæ fotkami, na tygodniu je zrobiê.
Gregor z Krakowa
polecam siebie, zapraszam na institorium@gmial.com lum pm na freha.

jednak, je¿eli zalezy ci na kutym sztylecie, ³adnie wykonanym i nie wycinanym z resora, wraz z pochw±, to 200z³-300z³ to du¿o za ma³o...

polecam tez zajrzeæ na www.institorium.pl

To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.