Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pomoc
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
skowron
Witam! Jest to mój pierwszy post wiêc chcia³em sie przywitaæ!

Mam ma³e pytanie mianowicie : Dosta³em dwie rady i nie wiem do której sie stosowaæ smile.gif
Chcê wykonaæ d³ugi ³uk i nie wiem co robiæ ;)
Jedna osoba powiedziala mi : Po ¶ciêciu drewna drzewo ma le¿eæ przez 3 tygodnie az wyschnie.
Natomiast druga osoba powiedzia³a : Po ¶ciêciu drzewa trzeba je zginaæ a¿ nabierze kszta³tów i w ¿adnym wypadku nie suszyæ bo przy pierwszym naci±gnieciu sie zlamie. smile.gif

Wiec pytanie brzmi : Do której rady mam sie zastosowaæ smile.gif
Je¶li kto¶ ma dobry sposób na wyrób d³ugiego ³uku to równie¿ prosze pisaæ ;)
Viator
...A teraz dostaniesz kolejne piêæ rad, ka¿da inna, i nadal nic nie bêdziesz wiedzieæ.

*

Witaj na Freha.

Jak siê zapoznasz z Regulaminem (wskazane) to znajdziesz tam zachêtê do szukania przez przycisk Szukaj czy o danej sprawie nie by³o dot±d mowy i pytania w znalezionym w ten sposób, w³a¶ciwym temacie. Jak wci¶niesz przycisk Szukaj i wpiszesz s³ówko kluczowe "suszenie", "sezonowaæ" albo "czasu" itp., wybierzesz jako zakres podforum o ³ucznictwie i ustawisz "Poka¿ wyniki jako posty" to na pewno znajdziesz du¿o ciekawego materia³u (co nie znaczy ¿e zawsze bêdzie to jedna opinia i jednoznaczna odpowied¼). Ten akurat temat by³ kilkakrotnie wa³kowany. Dopiero jak nic nie znajdziesz, pisz w przyklejonym w±tku pt. "Jestem nowy, proszê o pomoc" albo zak³adaj nowy w±tek i pytaj, OK?

Ten temat zamykam.

Pozdrawiam, ¿yczê sukcesów w szukaniu, a na przysz³o¶æ w strzelaniu.

Mod. Andrzej / Viator
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.