Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Grzegorz ¯abiñski
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Literatura
Adsumus
Hej,

pojawi³o siê w normalnej cenie, polskiego autora opracowanie Goliatha i o ile pewnie kupiê to zastanawiam siê nad
drug± pozycj± Arma et Medium Aevum pod redakcj± Grzegorza ¯abiñskiego, kto¶ mia³ w rêkach? Op³aca siê, ¿e tak siê spytam kapitalistycznie?

Pozdro600
Laser
To jest anglojêzyczne opracowanie?
Adsumus
Je¶li tytu³ w ca³o¶ci po angielsku to spodziewam siê takiej¿e zawarto¶ci icon_wink.gif
Hoorn
ten post do usuniêcia sorkii
Laser
CYTAT(Adsumus @ 14:49 14.08.2010) *
Je¶li tytu³ w ca³o¶ci po angielsku to spodziewam siê takiej¿e zawarto¶ci icon_wink.gif

Dlatego pytam. Zawsze lepiej by³o by mieæ po polsku.
Adsumus
Ci±gle za ma³y target w Polsce, ¿eby po naszemu wydawaæ siê op³aca³o. Tak mi siê wydaje.
Adsumus
Jestem gdzie¶ w po³owie bo niedawno dosta³em, recenzji pisaæ nie bêdê bo nie umiem icon_wink.gif i mam za ma³e pole do porównania, ale mogê wskazaæ, ¿e ksi±¿ka jest fajnie na pisana, wydana schludnie. Powinien nabyæ j± ka¿dy kto interesuje siê "traktatami". Tym- bardziej do¶wiadczonym usystematyzuje wiedzê, zwróci uwagê na wa¿ne rzeczy, a "nowym" w ³atwy sposób wy³o¿y za³o¿enia tradycji Lichtenauera. Kupiæ nale¿y, zeby pokazaæ, ¿e w Polsce op³aca wydawaæ siê nie tylko lektury i lekk± fantastykê icon_wink.gif
Pozdro600
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.