Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: PWR w Byczynie
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
Marcin Waszkielis
28 sierpnia 2010 odbêdzie siê ju¿ druga w Polsce edycja Profesjonalnych Walk Rycerskich. Tym razem zago¶cimy w grodzie w Byczynie.
Odbêd± siê cztery walki
Kategorii do 80kg
Emil Guz (Gi¿ycko - Bracia Chêdo¿nicy Bosi) vs Jakub £adyñski (Elbl±g)
Krzysztof Wantuch (Bêdzin - Bracia Chêdo¿nicy Bosi) vs Robert Szatecki (Warszawa)

Kategoria do 100 kg
Martin Garcia (Warszawa) vs Nikolai Malnah (Wilno - Ordo Templi Boreis)

Kategoria powy¿ej 100 kg
Krzysztof Szatecki (Warszawa) vs Rados³aw Olejarski (Chwarszczany)

Sponsorami dodatkowymi imprezy s± Siwy
oraz sklep z broni± bia³± goods.pl

Rzemie¶lników chêtnych wspomóc to przedsiêwziêcie zapraszam do kontaktu na priv b±d¼ na wamarcin@gmail.com
Marcin Waszkielis
A oto wyniki
Emil Guz vs Jakub ³adyñski
wynikiem 6 do 3 wygra³ Jakub £adyñski

Robert Szatecki vs Krzysztof Wantuch
wynikiem 7 do 2 wygra³ Krzysztof Wantuch

Nikolai Malnah vs Martin Garcia
wynikiem 6 do 3 wygra³ Nikolai Malnah

Rados³aw Olejarski vs Krzysztof Szatecki
Przez nokaut w 3 rundzie wygra³ Krzysztof Szatecki

Dziêkujê wszystkim zawodnikom za wspania³e walki, sêdziom, sponsorom oraz Efendiemu za umo¿liwienie zorganizowania tego przedsiêwziêcia w Byczynie.
Fratres
Kto¶ kamerowa³ starcia mi³o by by³o je obejrzeæ.
Marcin Waszkielis
materia³ wideo po obrobieniu bêdzie udostêpniony.
Robert Szatecki
Ja chcia³bym bardzo podziêkowaæ Marcinowi za trud w³o¿ony w organizacjê tego przedsiêwziêcia, mimo ma³ych niedoci±gniêæ wysz³o rewelacyjnie a same emocje by³y nieporównywalnie wiêksze ni¿ przy normalnych turniejach (a ju¿ my¶la³em ¿e pod tym wzglêdem tegorocznych pi±tek grunwaldzkich nic nie przebije:)). Bardzo by³em mi³o zaskoczony, ¿e o ile w ci±gu dnia nie by³o wielu widzów to wieczorem ca³y gród siê nimi zape³ni³, a samo widowisko zosta³o bardzo dobrze przez nich przyjête. Mam nadzieje, ¿e ta formu³a siê rozwinie i w przysz³ym roku bêdzie parê takich gali, oczywi¶cie z Marcinem w roli zawodnika a nie organizatora:)
winnajola
Niesamowity, zapieraj±cy dech w piersiach show!
Gratulacje dla Marcina-oragnizatora i dla uczestników.
Mnie osobi¶cie najbardziej podoba³a siê walka Robert Szatecki vs Krzysztof Wantuch.
Zabójcze tempo walki, zaciek³o¶æ walcz±cych-REWELACJA!

Pozdrawiam
Krzysztof Szatecki
Aby nie powtarzaæ siê z tematu o Byczynie, powiem tak. Gratulacje za sprawne przeprowadzenie wszystkich walk. Nie da siê ukryæ ¿e niektóre rzeczy wymagaj± doszlifowania ale to co jest najwa¿niejsze czyli sam fundament wyszed³ rewelacyjnie a ka¿dy z nas wie ¿e z ka¿d± nastêpna edycj± PWR-ów bêdzie coraz lepiej. Czekam z niecierpliwo¶ci± na materia³ z walk.

PZD
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.