Witam
Zapraszam wszystkich fanów do wziêcia udzia³u w I Grunwaldzkim Konkursie wiedzy o Kapitanie bombie.
Miejsce: Trybuny przy szrankach turniejowych,
Data: Sroda, godz 18
Wzi±æ ze sob± d³ugopisy
Do wygrania p³yta ze wszystkimi odcinkami Kapitana Bomby, wóda i Mocny Amper.
Wszelkie pytania kierowaæ do Braci Chêdo¿ników Bosych (chor±giew Wallenrod).
pozdr
ja ju¿ powtarzam wiadomo¶ci, ogl±dam po kolei odcinki
bêdê na pewno
Postaram siê zjawiæ.
Pozdrowienia od Klaudii - dziewczyny, która kradnie jedzenie kosmitom. ;)
Cholera, nawet w karciankê gram, a na Groonvie mnie nie bêdzie
Ale, ¿yczê powodzenia uczestnikom.
NAPIERDALAA....!
CYTAT(Purvis @ 12:28 11.07.2010)
Pozdrowienia od Klaudii - dziewczyny, która kradnie jedzenie kosmitom. ;)
AACH TA TO ROBI£A PO KRÓLEWSKU :D
pierwotnie mia³a byc do wygrania karcianka ale za badzo sie oci±galismy z jej zamówien, poza tym jestesmy ¿ydki.
nie wiem czy wóda, p³yta i Amper nie s± wiecej warte.
bo kartami to siê nikt nie nachla, a wóda -
chyba ¿e to skurwolañska wódka z gówna, to jeste¶cie wiêksze ¿ydki ni¿ Admirallo
Cholera, szkoda ¿e przesta³em ogl±daæ bo zabiciu z³ego Kutanoida i pojawieniu siê chor±¿ego G³usia.
Ale i tak wpadnê trochê ponapierdalaæ
W³a¶nie skoñczy³em redagowaæ arkusze konkursowe.
S± naprawdê wymagaj±ce ;]
"Konkurs wiedzy o Kapitanie Bombie" zosta³ przeprowadzony bez zak³óceñ (poza Mart± i Iz±, ale one "to chyba lubi±", wiêc dyscyplinarnie by³o "jeb z dzidki"). Wziê³o w nim udzia³ 18 osób, co uwa¿am za spory sukces. Niestety z powodu turniejów konnych i eliminacji do turnieju pi±tek nie uda³o siê oficjalnie przedstawiæ zwyciêzców i wrêczyæ nagród.
Oto najlepsi
1. Mateo "Admirallo" Harpuniarz 30/35 pkt
2. Marek Chadalski 26/35 pkt
3. £ukasz Sasu³a 22/35 pkt
Mateo odebra³ ju¿ nagrodê, w postaci pó³litrowej "Squrwolañskiej Wódki z Gówna 7%". Na pozosta³ych laureatów wci±¿ czeka DVD ze wszystkimi odcinkami kreskówki oraz wygazowany i ciep³y "Mocny Amper".
Dziêki za zainteresowanie konkursem i do zobaczenia za rok (mam nadziejê, ¿e autorzy dostarcz± nam jeszcze materia³u na kolejne arkusze).
Gratulacje dla zwyciêzców.
Pozdrawiam
Emil
Bracia Chêdo¿nicy Bosi
Ej, dlaczego tak pó¼no taki komunikat zosta³ nadany. O ca³ym konkursie dopiero co siê dowiedzia³em...
Nie marud¼ pan, bo Emil by³ w obozach i przypomina³ o konkursie.
Bardzo gratulujê zwyciêscy, czyli sobie, gratuluje równie¿ organizatorom za piêkny turniej i piêkne nagrody godne piêknych dziejów Kpt Bomby :D
Mo¿na prosiæ o pytania z tak wspania³ego konkursu? : )
Ale¿, Emilu z Gi¿ycka, nie jest prawd±! Trzecie miejsce zaj±³ Sas z Sieradza zwany £ukaszem Sasu³± z Czêstochowy - otrzyma³ 22 punkty i odebra³ nagrodê z r±k Wo³ka.
Pozdrawiam
HAAA!!! PRAWIE NIEPOKONANY!!! JAK GO£OTA!!! :D
Do kogo siê zg³osiæ po nagrodê ;> ?
Pozdro ze stacji badawzej Q'Q' H Q' UJ
Marek "Chadziaj" Chadalski
Sorry za pomy³kê, nie wiedzia³em o wrêczeniu Mu nagrody i przepisa³em wyniki z arkuszy, które mi zosta³y. Ju¿ poprawi³em.
Po nagrodê za drugie miejsce prosze sie zg³osiæ do mnie telefonicznie 669631188.
Napracowali¶my sie trochê nad tymi arkuszami i nie bardzo mam ochotê ich udostêpniaæ. Chyba, ¿e siê dogadamy <wyci±ga przez uchylon± szybê Mocnego Ampera>.
CYTAT(Morgoth @ 16:13 21.07.2010)
"Fajne, fajne, tylko gdzie tu humor?"
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.