Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wojsko Ksiêstwa Warszawskiego
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie w XIX wieku
Armand
Mam pierwszy tom z tego cyklu po¶wiêcony kawalerii...czy ukaza³y sie kiedykolwiek kolejne? (..pozosta³e pu³ki jazdy, sztaby, piechota, artyleria, i saperzy oraz oddzia³y w s³u¿bie francuskiej) Ja niestety nigdzie nie widzia³em. Epok± interesuje siê od do¶æ dawna, znacz±co wp³ynê³y na to lektury "Empirowego pasjansa", "Cesarskiego pokera", no i mój ukochany "Pojedynek"...
Vive l'Empereur!
Horhe
Eeeeeech ten £ysiak(plagiator jeden!),ale chwa³a mu za t± napoleoñsk± propagandê!!!!!
Ja odnoszê siê z szacunkiem tylko do jednej ksi±¿ki,któr± napisa³,jest to NAPOLEON FORTYFIKATOR Waldemara £ysiaka.To by³a jego praca doktorska,istna reweacja:)
Nie wa¿ne,ukaza³ siê jesszccze tom SZTABY,ale z tego co wiem to niedlugo ukaze sie ARTYLERIA.Ciut macza³em w tym palce bigsmile2.gif Ksi±¿eczka jest super i jako¶ na pocz±tku 2004 roku powinna siê pojawiæ w ksiêgarniach.

UWAGA!!!!!!

Je¿eli tutaj na forum bywaj± osoby,które maluj± ilustracje na takim poziomie,jaki reprezentuj±: Krzysztof Komaniecki,Ryszard Morawski,Bryan Fosten,to proszê o kontakt na e-mail lub PW.Ewentualne próbki prac proszê za³±czaæ do maila,ale 100kb max.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.