Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Pie¶ni] Poszukiwania pewnej pie¶ni
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Muzyka dawna, tañce i pie¶ni
Sara Lilith
Salve!
Poszukujê tekstu(i najlepiej mp3 do ¶ci±gniêcia ;) ) pewnej pie¶ni, któr± mia³am szansê us³yszeæ na jednym z turniejów. Je¶li siê nie mylê, to motywem przewodnim s± s³owa "sanctus dormeo"(?). Zanuciæ niestety nie mogê, jednak pie¶ñ jest grana dok³adnie w 0:35 sekundzie owego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=62oKLNtg6vc&NR=1
Melodia chodzi mi po g³owie i usilnie uciec nie chce... dlatego proszê Was o pomoc.... smile.gif
Sunniva (Roscia Barbara)
To jest chyba "Tempus est iocundum" z Carminy Burany.

Google znaj± tekst, a na youtube jest sporo wykonañ ;)
Marek Hilgendorf
To zdecydowanie jest Tempus est Iocundum.

Na moj± pro¶bê Puszka Pandory zagra³a to jako motyw do marszu hufców Mieszczañskiego i Najemnego.
Mia³a¶ okazjê pos³uchaæ CB 179 na Lusowie
Voruta
To ja siê podepnê, bo i w tym roku na Czersku Puszka Pandory gra³a ten utwór, którego tytu³u znale¼æ nie potrafiê a jest grany w tym¿e filmiku w 02:21 by³abym wdziêczna za podpowied¼.
nul
CYTAT(Voruta @ 22:42 05.05.2012) *
To ja siê podepnê, bo i w tym roku na Czersku Puszka Pandory gra³a ten utwór, którego tytu³u znale¼æ nie potrafiê a jest grany w tym¿e filmiku w 02:21 by³abym wdziêczna za podpowied¼.
Cuncti simus concanentes
Llibre Vermell de Montserrat
Voruta
Dziêkujê uprzejmie!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.