Piêknie dziêkujemy za turniej , kolejny i liczymy na kolejne kolejne , i dziêkujemy ¿e zam siê che ciê¿ko pracowaæ na to ¿eby¶my wszyscy po raz kolejny mogli siê razem spotkaæ.
Chcia³am tylko, i przepraszam z góry, mo¿ecie na mnie nakrzyczeæ ale nie palcie mnie na stosie
, powiedzieæ ¿e bardzo prosimy aby nastêpnym razem ochrona zosta³a poinformowana o tym ze nie jeste¶my aktorami , i nikt nam nie p³aci za to co robimy , ( bo jak to us³yszeli¶my to nas trafiæ chcia³o ) zbroje to nie s± plastikowe zabawki w których siê panowie g³aszcz± , i nie traktowali nas jak "niedociumanych" którzy przyszli jak byd³o na polane. Bo my wiemy co to jest hakownica i do czego ona jest. A sprzêt jaki mamy to nie jest plecak tylko sami wiecie graty namioty itp itd i noszenie go z pod zamku na parking jest nieporozumieniem ( jak kto¶ chce to nastêpnym razem ja chêtnie skorzystam z us³ug tragarza
) i mo¿e taka malutka sugestia, ja wiem ze tam jest masa turystów i oni ³a¿± jak cio³ki , ale zakazywanie nam wje¿d¿ania dzisiaj na teren zamku po to ¿eby spakowaæ sprzêt np organy , sto³y, wiatê ,namioty blachy i inne ( jak mówi³am to nie malutki plecaczek) jest g³êboko nie powa¿ne , a ochrona jest tam w³a¶nie po to ¿eby nam to u³atwiæ i dopilnowaæ ¿eby¶my nikogo nie uszkodzi , a nie traktowaæ nas ...s³ów zabrak³o po rozmowie z nimi... lub mo¿e im sensownych argumentów po "ciê¿kiej " nocy jaka spêdzili co niektórzy w stanie upodlenia totalnego, nie potrafi±c zapanowaæ nad awantura jaka mia³a miejsce np a nocy bo byli zajêci piciem.
przepraszam nie mam na celu marudzenia i naprawdê doceniam wasz± prace, jedyne zastrze¿enia mamy do ochrony i my¶lê ¿e inni maj± podobne zdanie. Jeszcze raz przepraszam jak kogo¶ urazi³am.