Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Peemy w Polsce
> Uzbrojenie na przestrzeni dziejów > Uzbrojenie w XX wieku
Maciek Artylerzysta
By³bym bardzo wdziêczny za wskazanie, gdzie mo¿na znale¼æ zdjêcia funkcjonariuszy polskiej Policji Pañstwowej uzbrojonych w pm-y Suomi i Thompsony. Z góry dziêkujê....
Tomasz Rajtar
Uh... to mo¿e byæ równie ³atwe jak znalezienie zdjêcia wrzesniowego wojaka z "Ur'em" w rêku... dunno.gif
-
£o¶
Szczerze mówi±c bior±c pod uwagê malutk± liczbê peemów zarówno w Policji jak i w wojsku jest to niestety niemo¿liwe.

Pozdrawiam
Tomasz Rajtar
Hmm... a co ja napisa³em jednego posta wy¿ej? smile.gif

Radzê zacz±æ spogl±daæ na daty ostatnich postów w w±tkach, na które odpowiadasz.
Odgrzewasz temat "trupa", który ju¿ dawno pad³. By³oby to zrozumia³e, gdyby taka wypowied¼ co¶ nowego w temacie wnosi³a. Ale w tym wypadku... dunno.gif
-
£o¶
W takim razie przepraszam.
Jestem tu od niedawna.

Mam nadzieje, ¿e ta zbrodnia przeciwko forum zostanie mi wybaczona icon_wink.gif

Polecam siê na przysz³o¶æ
Tomasz Rajtar
Eee tam zbrodnia odrazu...
To czêsty syndrom u "nowych" - zaczyna pisaæ zanim siê zastanowi... bigsmile2.gif
Mnie to trochê irytuje, bo na innym forum bawiê siê w moderatora i muszê sprz±taæ po róznych dziwnych osobnikach.
Ty masz przyzwoity debiut, wiêc nie stresuj siê tym jednym, ma³ym napomnieniem... icon_wink.gif
-
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.